Siskontyttöni täytti vuoden ja tein lahjaksi valokuva-albumiin kannet. Olen tehnyt molemmille siskon pojille myös albumin kannet (ja parit kappaleet muutenkin, mm. itselleni teininä vanhoista farkunlahkeista. Tuli hieno!). Omista lapsista en ole saanut aikaan kuin vasta esikoiselle (noloa!). Tosin nyt tän tekemisen myötä vähän nousi inspiraatio, ja ajattelinkin tehdä keskimmäiselle samalla idealla (ja samasta kankaasta, jos sitä on vielä kaupassa). Vähän noloa on myös se, että siinä esikoisenkaan albumissa ei ole vielä kuvia. Lapsihan täyttää kohta seitsemän vuotta...

No joka tapauksessa, tällainen tästä tuli:

IMG_3722.jpg

En saanut kuvia millään onnistumaan. Tuosta tuli nimittäin oikeasti ihan tosi hieno ja suloinen! Kuvissa vaan värit näyttää ihan omituiselta eikä erotu kunnolla. Saatte nyt sitten kuvitella mielessänne. :)

IMG_3656.jpg

Kangas on tuollaista pastellisävyistä verhokangasta (kai). Laitoin tukikankaan kaveriksi, kun tuo ei ollut kovin jäykkää yksinään. Mun kokemuksen mukaan albuminkansista tulee parhaat, jos kangas on aika paksua tai jämäkkää. Valokuva on vanhasta valokuva-albumista leikatun taskun sisällä, koska arvelen, että se on ainakin valokuvan säilymisen kannalta turvallinen materiaali. Tosin ekoihin kansiin laitoin valokuvat muovitaskun sisään ja hyvin ne on melkein 15 vuotta säilyneet :)

IMG_3654.jpg

Selkämykseen ja takakanteen en tällä kertaa laittanut valokuvia, vaan keskityin kirjontaan. Selkämyksessä neitokaisen etunimen alkukirjain. Kirjonnat on tehty muliinilangoilla, sen mukaan, mitä sattui varastossa olemaan. Kukkiin laitoin napin keskustaksi, tuli aika kivat niin.

IMG_3726.jpg

Takakanteenkin kirjoin vielä pari kukkasta ja pienen punaisen sydämen tädin muruselle :)

Vitsit, kun harmittaa noi kuvat. Mutta lahja on nyt toimitetty päivänsankarille (tai tarkalleen ottaen hänen äidilleen), joten parempiakaan ei tule. Jos ei nyt vielä tullut selväksi, niin olen tosi tosi tyytyväinen tähän. Luonnossa se on niin suloinen! Lapsen vanhempien tehtäväksi jää sitten se albumin täyttäminen, tämä täti on nyt hoitanut oman osuutensa :)