KIP oli ja meni. Neuloin kyllä, mutta en kovin julkisesti, koska vietettiin viikonloppua mökillä. Neljä vuodenaikaa-langasta tulossa olevat sukat onkin jo melkein valmiit (laitan kuvan sitten). Toisen kerän sisältä löytyi ylläri:
 101774.jpg

No, kuva on huono, mutta tahtoo sanoa, että tuollaiselta parin kymmenen sentin matkalta lanka oli ihan epätasaista möykkyä vaan. Sellaista ihmeellistä huopunutta juttua. Pahin kohta oli tuo oranssi sormenpään kokoinen möhkäle.

Enkä edes viitsinyt katkaista lankaa, neuloin vaan osaksi sukanvartta ja työntelin pahimmat pahkurat piiloon. Sukka on niin monin kirjava muutenkin, että ei tuota kohtaa huomaa, jos ei tarkkaan katso. Ai miten niin teen kaikkeni, jotta ei tarvitsisi päätellä ylimääräisiä langanpäitä?

Hartolasta löysin halpakaupasta pitkät ja pätkät puikot nro 4 ihan huvittavan halvalla. Riemuitsin niistä mökillä ja anoppi kysyi: "vieläkö siellä oli seiskaveikkaa halvalla?" No ei todellakaan ollut kerän kerää lankaa koko kaupassa. Jokunen viikko sitten oli ollut ja ANOPPI OLI TYYNESTI KÄVELLYT NIIDEN OHI! Mun pitää vissiin opettaa koko lähipiiri hamstraamaan mulle halpaa lankaa.