(oikeasti yksi niistä on tossu).
 

Olen minä siis neulonutkin, mutta päätteleminen on jäänyt tekemättä. Nyt oli "pakko" Sukkasadon loppumisen takia päätellä sukat, jotta voin hyvällä omatunnolla kantaa korteni kekoon (tai latoon).
 
2025582.jpg
 
Niitä on siis neljät (ja on niillä paritkin...). Ensimmäisenä kuvassa on Austermann Stepin jämistä tehty palmikkosukka nelikuisen tyttären kokoa. Sitten on samoin tytölle sopivat Chenille-langasta tehdyt tossut, sitten jostain mistälie pätkärääkätystä perussukat ehkä n. yksivuotiaalle (eli toistaiseksi tytölle liian isot) ja sitten suurin piirtein saman kokoiset perussukat itse koolatusta seiskaveikasta.

Tässä vielä selkeämmät kuvat noista (paitsi noita valkoisia tossuja en jaksanut kuvata enää, kun ne on niin tylsän näköisetkin)
 
2025575.jpg2025576.jpg
 
Pieniä sukkia on niin kiva tehdä, kun pienistäkin määristä jämälankaa saa paljon aikaiseksi, ja vaikka ehtiikin istahtaa neulomaan vaan kymmeneksi minuutiksi kerrallaan, niin siinäkin ajassa saa jo sukkaa etenemään. Kaikista näistä tykkään värienkin puolesta. Noista isommista sukista olen vähän aikonut jommat kummat antaa hyväntekeväisyyteen, saa nähdä sitten että kummat.

Sukkasadon saldokseni tuli siis viisi paria vauvansukkia. Ihan hyvä, kun olin tavoitteekseni asettanut sen yhden parin... :) Lisäksi sain aikaan yhden aikuisen sukan, mutta sitä ei voi laskea mukaan, kun sillä ei ole paria vielä.