Lupasin tehdä siskonpojalle valokuva-albumiin kannet. Piti tehdä joululahjaksi, mutta sain aikaan vasta nyt...

Eikä siitä tullut yhtään sellainen, kuin piti! Olen tosi pettynyt! Siskolle kyllä kelpasi, onneksi, koska en olis ehkä jaksanut tehdä uuttakaan... Pohjakangas oli aivan liian ohutta, ja mähän en tunnetusti jaksa mitään liimaharsoja käyttää. Arvaahan sen sitten, miten applikoinnin kanssa käy... Etukannen kuva meni toisella yrityksellä hyvin. Mutta kun en jaksanut käyttää nuppineulojakaan (voi mua!), niin onnistuin tuon selkämyksen kuvan sohlaamaan ihan väärään kohtaan, jonka takia sitten nimi etukannessa on kaikkea muuta kuin keskellä. No, tuli tämmöinen tällä kertaa. Onpahan ainakin itsetehdyn näköinen :) Toi on siis ihan kaupan 500 kuvan albumi (ei taskualbumi, vihaan niitä!), johon tein irtokannet. Valokuvat on yhdestä vihatusta taskualbumista leikatuissa muoveissa, arvelin, että se on valokuville turvallista. Raitakangas on jotain puuvillaa ja sininen lakanakangasta (jotain jämiä).

Töissä löysin kaappiani siivotessa silkkaa rahaa:

Näihin on appi jo tehnyt reiät, joten odottelen vaan niiden kulkeutumista takaisin mulle :) Eli seuraavalla kerralla sitten ehkä rahakasta asiaa.

Ja hei, jos joku eksyi tänne Sinulle on postia-ringin tiimoilta, niin ne postit löytyy tuolta toisesta blogista, osoitteesta http://villasukatraitapaita.blogspot.com