Mitä ihmettä!? Olen nyt alle vuorokaudessa saanut pääteltyä kahdet sukat, joista toiset ovat odottaneet päättelemistä jo melkein kuukauden. Otsikosta huolimatta päättelykeiju ei käynyt kylässä, vaan ihan itse omin käsin päättelin, vaikka en sitä puuhaa ihmeemmin rakastakaan.

Toiset sukista esittelen myöhemmin, kunhan ovat ensin menneet perille. Toiset tässä:

IMG_1317-normal.jpg

Meidän esikoiselle villasukat, väreinä kolme erilaista punaista 7 veljestä. Ihan perussukat, vahvistetulla kantapäällä. Lankaa kului yhteensä 76g. Raidat ovat vain yhden kerroksen korkuisia, ja kylläpä tuntui jotenkin tosi hitaalta neuloa, kun piti joka kerroksen jälkeen vaihtaa väriä. Vaikka eivät kovin isot sukat olekaan, ehdin kyllä tympääntyä näihin ihan todella...

Ihan kivat perussukat niistä tuli, tyttärelle mieleen. Vähän kasvunvaraakin jäi, onneksi.

IMG_1319-normal.jpg

Villasukat

koko:  arviolta n. 33

lanka:  Novita 7 veljestä kolmea eri punaista, yht. 76g

puikot: 3,5mm

malli: perussukka vahvistetulla kantapäällä.

Vihdoin sain myös miinusgrammoja tuonne lankalaihikseen! Nyt kun ollaan jo toukokuussa ja vuodesta on kolmannes takana, mun pitäisi periaatteessa olla jo kilo miinuksella. Eipä olla lähelläkään. Sentään miinuksen puolella, mutta tässä kuussa on Dropsin langat -35% alennuksessa, ja mieli tekisi ostaa muutama kerä Cotton Merinoa, joten saapas nähdä, pystynkö pitämään itseni poissa (netti)lankakaupoista, vai miten käy... Olis kyllä oikeasti pakko saada tuo lankamäärä alaspäin ja pian!