edit. Lisäsin kuvan ja muuta.

Tällä kertaa kävi salaisessa neuleystävässä niin, että arvasin heti ekasta paketista, kuka on salaiseni. Syy ei ollut millään muotoa salaisen neuleystävän, mulla vaan sattuu olemaan suhteellisen hyvä muisti. Muistin, että olen joskus saanut paketteja samalta paikkakunnalta, ja kun uusiokäytän kuplamuovikuoret yms, niin piti mennä kaivelemaan jemmaa... Ja kun vieläpä kyse on aika pienestä paikkakunnasta, niin arvelin, että tuskinpa siellä kovin montaa salaneulojaa on. Joten koko syksyn salaisen neuleystävän ajan vähän arvelin, että kyseessä voisi olla Risuliisa, ja eilen tuli paketti, joka paljasti, että näin olikin. Risuliisahan oli mun salainen neuleystävä myös viime syksynä.



Paketissa oli siis hauska neuleaiheinen lintu (mikä tuollaisen oikea nimi on?), johon voi kiinnittää vaikkapa muistilapun, ja mansikkasaippuaa ja kaunis kortti. Oikein ihana paketti :)

Suuret kiitokset Risuliisalle! Oli kiva saada olla salainen neuleystäväsi toistamiseen! :)

Itse lähettelin postia Monnalle. Hankin suurimman osan muistamisista jo heti elokuussa, kun arvelin että voi olla että syksyn mittaan väsähdän, kun Mieskin on joka toisen viikon poissa. Ei ehkä olis kannattanut, kun syksyn mittaan tuli vaan lisää ideoita... No, osan toteutin ja osaa en. Minäkin paljastuin vahingossa jo etuajassa, kun kuoresta lähti osoitelappu irti, ja siellä alla luki nimeni... Onneksi Monna ei kovin pahastunut! Harmitti, kun en ehtinyt mitään Monnalle neuloa, mutta sai hän sentään itse tehdyn muistikirjan, ja värjättyä lankaa.

Oli mukava salainen neuleystävä -kierros taas :)