Tänä aamuna sain vihdoinkin painettua itselleni yhden puseron, jonka olen ostanut painettavaksi jo ajat sitten. Otin nyt samalla kuvia kahdesta muustakin itse painetusta, jotka tuolta kaapista löytyi. Useimmat olen antanut pois, enkä ole tajunnut kuvata. Nää kuvat on ihan kamalan huonoja, mutta en nyt jaksanut ottaa parempiakaan, koska  v ä s y t t ä ä .

Tässä siis tänä aamuna painettu
 
716255.jpg
 
ja vielä lähikuva noista jalanjäljistä (kuva on tärähtänyt, oikeasti ne on selvärajaisemmat)
 
716257.jpg
 
Tästä paidasta tykkään kovasti. Jalat ei tullu ihan keskelle, mikä hiukan harmittaa tämmöistä perfektionistia, mutta tykkään tästä silti kovasti. Nuo jalat painoin kämmensyrjällä ja varpaat töpötin siveltimen päällä. Ne on ihanan pikkuruiset :)

Tämä seuraava on jo useamman vuoden vanha. Se on sellainen identiteettipaita, taulukkokirjasta kopioituja matematiikan kaavoja. Sopii hyvin matematiikan opettajalle :)  Tämä on saanut runsaasti kommentteja, tosi usein ihmiset tulee kysymään, että tiedänkö mä, mitä noin kaavat tarkoittaa tms (no tiedän tietysti). Tätä olen myös käyttänyt ihan hirveästi, se on yksi lempparipaidoistani. Kaavat olen ihan vapaalla kädellä maalannut, ja kangastussilla piirtänyt nuo ohuet viivat.
 
716261.jpg
 
Ja tää viimeinen on kolmisen vuotta vanha. Tein sen aika pian häiden jälkeen. Pusero on kiva, mutta hitusen liian iso, joten sitä ei ole tullut kauheasti käytettyä. Tähän painatus on tehty kontaktimuovisapluunan avulla.
 
716264.jpg
 
ja siitäkin vielä lähikuva painatuksesta.

716266.jpg