Onkin tullut vahingossa pidettyä vähän blogitaukoa. Ensin tein harrastusopiskelut loppuun, siinä meni parin viikon kaikki illat (nyt vaan odotellaan todistusta psykologian opettajan pätevyydestä!) ja sen jälkeenkään en ole saanut aikaiseksi istahtaa koneelle. Tai no, oikeastaan en ole saanut aikaiseksi otattaa kunnollisia kuvia mistään. Nyt taas kerran päätin, että olkoon. Jos en nyt ala blogata, niin näitä ei tule ollenkaan laitettua itselle muistiin.

IMG_6296.jpg

Tämmöinen villapusero valmistui melkein kuukausi sitten. Se on ylhäältä alas neulottu. Osviittaa puseron yläosaan katsoin erinomaisesta Neulo saumattomasti ylhäältä alas -kirjasta ja kainalosta eteenpäin nyt ei mitään ohjetta tarvitsekaan. Kuvio on omasta päästä. Tykkään tuollaisista simppeleistä silmukan siirtelyillä muodostettavista kuvioista.

IMG_6300.jpg

Hihat ovat muuten sileää neuletta, mutta hihansuihin tein pienen koristekuvion. Lankana mulla oli muinoin alennusmyynnistä hamstrattu Novitan Kaiku, jota kului himpun vajaa 300g. Toi väri on luonnossa todella kaunis tummanpunainen, ei tuollainen pinkkiin vivahtava kuin kuvissa. Lanka vaikuttaa varsin nyppyyntyvältä, joten ei ollut ehkä paras valinta puseroon, mutta toisaalta on ihanan pehmeää ja lämpöistä, että siinä mielessä kyllä sopii tähän tarkoitukseen.

Toinenkin kesälomalla neulottu villapaita alkaa olla loppusuoralla. Siitä vaan ei tullut ihan niin kiva kuin kuvittelin (tiedättekö, miten joskus käy: yhdessä kivalta näyttävät lankakerät eivät sitten neulottuna toimikaan yhteen), joten inspiraatio puseron suhteen on ollut vähän hukassa.... Viime aikoina olenkin ommellut ja etenkin leikannut kankaita. Lähiaikoina niistä lisää.

IMG_6303.jpg

Villapusero

koko: 34

lanka: Novita Kaiku

puikot: muistaakseni 6mm

malli: enimmäkseen omasta päästä, ylhäältä alas neulottu

IMG_6302.jpg

Bonuskuva!

Edellinen ja tämä oli kuvaajaksi pyydetyn 8-vuotiaan aikaansaannoksia.

Ymmärtänette, miksi olin ajatellut, että niitä parempia kuvia voisi yrittää saada...

Ja ei, vaikka siltä näyttää, niin vauvaa ei ole tulossa. :D

Joulukalenterivaihto sen sijaan ON TULOSSA!

Lähipäivinä, kunhan ennätän...