Noloa myöntää, mutta en ole (ainakaan vielä) saanut aikaiseksi omaa noppahaaste-työtäni. Neulominen on kyllä alkanut taas kiinnostaa, mutta toistaiseksi inspiraatio on kohdistunut jo valmiiksi kesken olleisiin sukkiin (ja ehkä hyvä niin).

Mutta katsokaapas, mitä ihania muut ovat saaneet aikaan!

Heidi Pii teki ihastuttavat suloiset käsineet tyttärelleen.

Wiiks sai aikaan tossut ja patalapun.

Osakainen ainakin aloitti sinisiä sukkia.

Nuo olen onnistunut blogeista bongaamaan, jos joku muukin on noppatöitä tehnyt, niin linkittäkääpä tänne, mua kiinnostaa nähdä lopputulos!

Niin ja laitetaanpa näytille, mitä AnnaRilla sai synttäriarvonnassa:

IMG_4030.jpg

Paketissa oli silmukkamerkkejä, kaksi farkkupussukkaa (niitä Antassun kankaista tehtyjä) ja ja kortti.

Toukokuussa valmistunut vauvan peitto vauhditti mukavasti lankalaihista ja lukema on tällä hetkellä -372g. Kovasti on kyllä vielä matkaa puolentoista kilon pudotukseen, mutta onneksi on vielä puolet vuodesta jäljellä. Lupaavalta laihiksen suhteen näyttää kesäkuukin, ainakin on asioita tulollaan:

IMG_4087.jpg

Into virkata kiinteitä silmukoita jatkuu, ja nyt tuloillaan on SeiskaVeikasta meidän 4-vuotiaalle H:lle villapusero. Hullun kuuma ja paksu tuosta varmaan tulee, mutta toivottavasti käytettävä. Ainakin toistaiseksi tyttö on riemunkirjavasta puserosta ihan tohkeissaan (ja tykkää valita aina seuraavan värin, jos sattuu olemaan lähettyvillä kun virkkailen) ja isosiskonsakin on jo tilannut samanlaisen. Saa nähdä, milloin tulee valmista. Mutta mukava tuota on virkata aina kerros silloin toinen tällöin, ja kivalta tuntuu ajatus siitäkin, että 7 veljeksen varastot vähenee. Mä tykkäsin aiemmin kovasti paksuista sukista, mutta nykyään teen mieluummin ohuita, ja 7 veljestä on toisaalta liian kutittava lanka pipoihin tai huiveihin. Lankaa on mulla sen verran paljon, että lapasiin en saa kaikkea käytettyä moneen vuoteen.

Ja kuten kuvasta näkyy, sukkaa on myös tuloillaan. Nämä sukat itselleni aloitin joskus muistaakseni helmi-maaliskuussa, mutta kun pitkään aikaan ei tehnyt mieli neuloa, niin nekin saivat aikansa odotella. Nyt on eka sukka valmis ja toinenkin jo hyvällä mallilla. Eiköhän mulle tässä kesän mittaan yhdet raitasukat valmistu :)