Olen ainakin pari vuotta jo jahkaillut tämän Näppituntuman tulevaisuutta. Perustin Näppituntuman yli 10 vuotta sitten ja valitsin silloin blogini kodiksi Vuodatuksen, mm. koska haluan suosia suomalaista. Haluan edelleen suosia suomalaista, mutta olen myös varsin kyllästynyt siihen, että Vuodatuksen kanssa on milloin mitäkin kremppaa.

Lopputulos on nyt sitten tämä: Näppituntuma muuttaa Bloggeriin. Rehellisesti sanottuna, en hirveästi tykkää Bloggeristakaan (päiväkirjablogini muutti sinne jo vuosia sitten), mutta jospa se nyt kuitenkin toimisi paremmin.

Hirveän haikealta tuntuu tämä muutto, täällä Vuodatuksessa kun on jo yli vuosikymmenen ajalta mun käsityöasioita ja -muistoja. Mutta tarkoituksena on siirtää pikku hiljaa vanhoja postauksia myös uuden blogin puolelle, ja eihän tämä täältä vielä mihinkään häviä, vaikka ei enää päivitykään.

Toivottavasti te rakkaat ja tärkeät lukijat löydätte myös uuteen Näppituntumaan. Sinne kannattaakin nyt liittyä lukijaksi, koska käynnissä on mahtava arvonta! :)

Tervetuloa siis uuteen osoitteeseen http://nappituntuma.blogspot.com

Ja huom! En onnistunut muuttamaan blogin osoitetta Blogloviniin, joten jos seuraat sitä kautta, klikkaa itsesi uuden Näppituntuman seuraajaksi täällä: https://www.bloglovin.com/blogs/nappituntuma-18506971