Kylläpä taas tuli pitkä tauko! En ole juuri mitään käsitöitä viime aikoina tehnyt. Ensin ahkeroin psykologian perusopintojen parissa (tein siis psykan perusopinnot avoimeen yliopistoon ihan omaksi ilokseni tässä ensin työn ja sitten vauvanhoidon ohessa. Hommaa riitti) ja sitten mulla on ollut ranteet jostain syystä ihmeen kipeinä, epäilen vauvan kanniskelua ym. syyksi.

Joka tapauksessa, neulomaan ei ole ensin ehtinyt ja sitten pystynyt. Juuri mitään muutakaan en ole saanut aikaan. Nyt kumminkin sain valmiiksi kaverin lapsille lapasten pariksi sukat.

CIMG1707-normal.jpg

Villasukat

koko: 3-vuotiaalle ja 1-vuotiaalle

lanka: Novita Nalle, tummanruskeaa ja luonnonvalkoista

puikot: 3mm

malli: perussukka varresta alkaen, vahvistetulla kantapäällä

Ihan mukavat tuli ja on jo toimitettu perille. Toivottavasti ovat lapsosten jalkoihin sopivat. Hyvä, että sain nää nyt valmiiksi, kun meidän pikkumies on jo sen verran isoksi kasvanut, että ei enää mahdu kovinkaan moneen niistä vaatteista, joiden vastalahjaksi nämä tein :)

Huhti-toukokuun valmistuneet:

Kesken tällä hetkellä on sukat meidän esikoiselle (saa nähdä, milloin pystyn tekemään ne loppuun) ja meidän vauvalle villatakki, jota aloin aikanaan jo keskimmäiselle tehdä, mutta onpahan vieläkin kesken... :)