Kuten jo mainitsinkin, päätin osallistua jämälankavillasukkajoulukalenteriin. Ideana on siis neuloa villasukat jämälangoista, varpaista varteen, niin että kalenterin järjestäjät eli Missä neuloimme kerran -blogin Neulisti ja Vyyhti määräävät aina päivän värin, jolla neulotaan päivämäärän verran kerroksia sukkaan.

Tässä nyt ekan ja tokan päivän tuotokset:

CIMG2647-normal.jpg

Eilisen tehtävänä sukkaan A kärki vapaavalintaisella värillä (miksi ihmeessä valitsin vaaleanpunaisen? No, tulipa nyt valittua) ja yksi kerros värillä "oma kännykkä". Ei ehkä mitenkään yllättävää, että mun aataminaikainen puhelin on musta. Puhelin on hankittu 6 vuotta sitten. Se ei silloinkaan ollut mikään hieno, vaan aika perusmalli, mutta mun edelliseen puhelimeen (vuodelta 2001) verrattuna ihan huippuluokkaa. Olin tohkeissani, kun puhelimessani on kamera (jota ei nykyään kehtaa edes käyttää, tuskin edes kameraksi kutsua) ja muistan, kun olin käynyt just ultrassa ja otin kuvan siitä ultrakuvasta. Odotettiin siis esikoistamme. Eka raskaus oli päättynyt keskenmenoon ja tän toisenkin raskauden alku näytti vähän vähemmän lupaavalta. Olin sitten päässyt ultraan jo ennen varsinaista niskapoimu-ultraa, ja siellä oli onneksi hyviä uutisia. Tosiaan ultrakuvasta otin sitten uutukaisella puhelimella kuvan, jota piti esitellä kaikille niille, jotka siinä vaiheessa vauvasta tiesivät.

Tänään sitten sukkaan B kärki vapaavalintaisella värillä (kun kerran ollaan järkyttävällä vaaleanpunaisella lähdetty liikkeelle, niin otetaan sitten kirkas vihreä toisille varpaille) ja jatkoksi kaksi kerrosta oman lompakon värisellä langalla. Just viime kesänä mun 16 vuotta palvellut rahapussini tuli lopullisesti tiensä päähän, ja ostin tilalle kirkkaanpunaisen. En olisi varmaan raskinut vieläkään vaihtaa rahapussia (se edellinen maksoi sentään 5 markkaa kesällä 1997!), mutta äiti pakotti ;) Uuden hankin Vironreissulla kesällä. Oltiin matkassa molempien mummojen kanssa, ja siitä huolimatta (vai juuri siksi?) matka meni tosi mukavasti.

Näistä taitaa tulla aika kivat eriparisukat. Sellaiset, joita en normaalisti koskaan itselleni tekisi, mutta juuri siksi niin kivat. Joka raitaan liittyy tarina :)