Tämä Näppituntuma täyttää tänään kymmenen vuotta. KYMMENEN! Olihan mulla blogi jo ennen tätä, mutta nyt olen ollut käsityöbloggaajakin jo vuosikymmenen verran. Se on aika pitkä aika blogimaailmassa.

Koska blogisynttäreiden tapaan kuuluu, että synttärisankari antaa lahjoja (ei silti, ei mulla olis mitään blogisynttärilahjojen vastaanottamistakaan vastaan), niin ajattelin, että nyt täyden kympin kunniaksi laitetaan arvontaa pystyyn vähän siellä sun täällä. Nykyään kun on kaikenlaisia kanavia blogin seuraamista helpottamaan, niin hyödynnetään sosiaalista mediaa nyt tässäkin suhteessa. Tarjolla on siis arvontaa sekä täällä blogin puolella, että facebookissa ja instagramissa.

Täällä blogissa ajattelin arpoa kaksi pakettia. Voit osallistua kumman vaan tai molempien arvontaan kommentoimalla tämän blogin kommentteihin viimeistään 10.5. Mitään muita vaatimuksia ei ole, kuin että ilmoitat kommentissa, tavoitteletko ykkös- vai kakkospakettia (vai molempia), ja tietysti sähköpostiosoitteen jättäminen helpottaa yhteydenottoa mahdollisen voiton osuessa kohdalle.

IMG_5577.jpg

Paketti 1. Ensimmäisessä paketissa on tarjolla kaksi vyyhtiä lankaa. Nämä ihanan pehmoiset puuvillalangat lahjoitti ihan tätä arvontaa varten Neulovilla-lankakauppa. Jos et ole Neulovillaan vielä tutustunut, niin suosittelen lämpimästi! Kaupan kantavana ajatuksena on myydä reilua ja luomua, kierrätysvalmisteisia ja Suomessa valmistettuja tuotteita. Omasta kokemuksesta voin myös sanoa, että toimitus on todella nopea ja palvelu pelaa. Ja tuotteetkin tietysti niin ihania... Aivan mahtava kauppa siis! Lanka on Ecobutterfly:n Farfalla, ja sitä siis paketissa kaksi 50g vyyhtiä, vaaleansininen ja luonnonvalkoinen. Farfalla on Perussa valmistettua reilun kaupan luomupuuvillaa, se on värjätty kasviväreillä ja puuvilla on käsin poimittu. Langasta täytyy myös sanoa, että en usko koskaan törmänneeni noin uskomattoman pehmeään puuvillalankaan. Ihan himottaisi pitää nämä itse... ;)

Sujautan pakettiin myös muutaman itse tekemäni silmukkamerkin. Ne jääköön tässä vaiheessa vielä yllätykseksi.

 

IMG_5532.jpg

IMG_5533.jpg

Paketti 2. Toinen paketti täällä blogin puolella on suunnattu enemmänkin ompelijoille. Tämän paketin tavarat on itse ostettu/omista jemmoista kaiveltu. Paketista löytyy Piristäviä pistoja -kirja, nappeja, nauhoja ja pitsejä sekä itse tekemäni kierrätyskorvikset.

Kuten sanoin, näiden kahden paketin arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Lisäksi arvon vielä Instagram-seuraajieni kesken neuleaiheisen paketin (instagramissa löydyn nimellä nappituntuman_amria, tai sitten voit klikata tuosta linkistä) ja Facebookin puolella askarteluaiheisen paketin. Eli siitä vaan osallistumaan vaikka kaikkien neljän paketin arvontaan.

Mä aion juhlia kymppisynttäreitä käsityön parissa. Yritän myös saada jotain muistelopostausta tänne blogin puolelle :)