Yli kaksi vuotta sitten, kun H oli vauva, aloin tehdä sille neuletakkia. Olihan sillä toki A:lta perityt villavaatteet, mutta yksi koko oli jotenkin jäänyt välistä. Housut sain H:lle ihan ajoissa valmiiksi, ja neuletakin osatkin valmistuivat, mutta kun tein omasta päästä, niin jossain kohdassa oli tullut joko lasku- tai ajatusvirhe ja hihat eivät sopineet paikalleen. H alkoi siinä vaiheessa olla jo kasvamassa takista ulos, joten sen korjaaminen jäi.

Ja jäi ja jäi. Kunnes nyt totesin, että jos meinaan tehdä villatakin valmiiksi niin, että se mahtuu J:n päälle, niin se on tehtävä nyt! Ja lopulta siinä ei edes ollut kummoinen homma. Molemmista hihoista purin jonkin verran pois ja neuloin vähän vähemmän tilalle. Hihojen kiinnitys, nappilistojen neulominen, nappien ompelut ym. viimeistelyt, ja se on siinä. Ja ihan söpö ja hyvä tuli!

CIMG2152-normal.jpg

Vauvan villatakki

koko: n. 70cm

lanka: Novita Nalle, luonnonvalkoista ja hippunen vihreäsävyistä Kukkaketoa

puikot: 3mm

malli: omasta päästä

CIMG2151-normal.jpg

Siinä vielä neuletakki kokonaisuudessaan. Napit löytyi jemmasta, ne on jotkut vanhat. Ja siis näiden housujen kaveriksi tein, harmi kun ei tullut mieleen ottaa kuvaa housuista ja takista yhdessä. Vauvan päällekään en jaksanut niitä pukea, kun oli oikein kunnon hellepäivä silloin, kun nuo kuvat otin.