Ilahduta bloggaajaa -haasteen myötä on nyt kuulkaa ilahduttu ja ilahdutettu.

Sain Johannalta mukavan yllätyksen, jossa oli helmiä ja korutarvikkeita. Kiitos vielä Johannalle, ilahduin kyllä kovasti! Ja ihan nappiin meni, tykkään myös helmitöistä muiden käsitöiden ohella :)

IMG_3610.jpg

Itsekin sain jo ilahdutukseni postiin. Kaikissa paketeissa oli sisältö melkein sama (toivottavasti muistan vielä, mikä yllätys meni kenellekin).

IMG_3587.jpg

Heidille lähti pieni itse ommeltu pussukka ja laskimennäppäinkorvikset päällystetyssä tulitikkurasiassa, sekä tietysti kortti. Ajattelin, että korvikset voisi olla Heidistä mukavat töissä, opettaja kun on :)

IMG_3589.jpg

Annelle en laittanut korviksia (kun en edes tiennyt, käyttääkö sellaisia. Heidillä bongasin jossain kuvassa korvikset), vaan pari itse tehtyä silmukkamerkkiä. Silmukkamerkit tietysti pienessä rasiassa ja pikku pussukka kaveriksi, sekä toki kortti.

IMG_3588.jpg

Samoin Paulalle päätin laittaa pussukan ja kortin lisäksi parin silmukkamerkkejä. Näissä pienissä paketeissa oli siis (kerrankin!) kaikki itse tehtyä, niin kortit, pussukat, rasiat (no, itse päällystetty) kuin korvikset/silmukkamerkitkin.

Pussukoista vielä sananen. Facebookin Käsityöblogit-ryhmässä on helmikuussa haasteena käyttää jämäkankaita tai -lankoja. Nämä pussukat sattui sopivasti siihen kategoriaan. Ompelin pussukoita yhteensä 5 kappaletta viikonloppuna.

IMG_3582.jpg

Päälliskankaat ovat siis kaikki jämiä muista projekteista. Vihreän pallokankaan sainkin kokonaan käytettyä, raidallista kangasta jäi vielä useamman pussukan tarpeiksi. Sopivan mittaiset vetskarit löytyi jemmasta (vähän kyllä jäi kaivelemaan, kun vihreissä pussukoissa on jotenkin isot ja kolhot vetskarit). Vuorikankaina käytin mun äidin edesmenneen kummitädin vanhoja kangasnenäliinoja. Kaikkea sitä ihminen jemmaileekin! Mutta niinpä löytyy käyttöä vanhoille nenäliinoille :)

IMG_3584.jpg

Niistä tuli ihan suloisia. Kolme meni nyt tosiaan lahjoiksi, kaksi muuta odottaa vielä kohtaloaan. Tekisi mieli tehdä vielä pari lisää, nää kun on nopeita ommella ja jotenkin herttaisia.

IMG_3585.jpg