Joskus sitä tuntee itsensä vähän hölmöksi. Kun esimerkiksi ostaa aivan ihanan hamekankaan ja kolme vuotta myöhemmin tekee siitä hameen. KOLME VUOTTA olisin voinut uutta ihanaa lempihamostani jo käyttää... No, mulla on puolustuksena se, että kesällä 2012 olin pulska (raskaana) ja kesällä 2013 samoin (raskauskiloja). En oikeasti pulska, mutta pulskempi kuin normaalisti. Eli en olisi voinut hamosta käyttää kumminkaan.

Joten tämä ihanainen pyöri keskeneräisten korissa vetskaria vaille valmiina muutaman vuoden. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja tein hameen valmiiksi. Vetskari, sivusauma ja helman käänne. Meni ehkä tunti, jos sitäkään. Että olipa taas iso työ...

IMG_1578-normal.jpg

Huomatkaa huolellinen lavastus. Lastenhuoneessa oli tarpeeksi valoa, joten siihen sitten vaan seisoa tönöttämään, mitään tyhjiä purkkeja ei tietenkään kannata potkia pois alta...

Mutta se on ihana! Siis ennen kaikkea tuo kangas on ihana. Hame itsessään on ihan perushame. Mitään kaavaa mulla ei ollut, vaan katselin vähän jostain sopivasta hameesta mittoja. Vyötärölläkään ei ole erillistä kaitaletta. Sivusaumassa on vetoketju ja siinä päällä sellainen "läppä" (onkohan sille joku oikea nimitys), eli vetoketju on piilossa -ainakin melkein :) Takapuolelle jouduin tekemään pari pientä muotolaskosta, kun hameesta tulikin vähän liian leveä. Onpahan, mistä leventää, jos lihon :)

IMG_1600_2-normal.jpg

Lastenhuoneen sotkujen lisäksi voi aina kuvata remppahuoneen sotkuja. Tässä kuvassa kehotan huomioimaan paneelin päältä puuttuvan listan -nyt se on jo paikoillaan! Hassu käsi mulla, kun yritän huokutella nuorimmaista nousemaan pystyyn :)

Se on ihana. Ihana ihana uusi lemppari kesähame :)