Mainitsin viimeksi, että aion tehdä vanhoista kymmenpennisistä korviksia. Appi teki ystävällisesti kolikoihin reiät ja korvikset on nyt tehty. Ja tuli niin kivat!

 

Kahdet kymmenpenniskorvikset, toiset mulle ja toiset varmaan joko myyn tai annan lahjaksi jollekin. Jos mulla olis enemmän rahoja, niin tekisin todellakin näitä lisää! Pitää tutkailla kaikki jemmat, et löytyykö mistään esim. jotain vieraan maan pikkuhiluja tms. Noista sais niin hienon rannekorunkin!

Tuossa kuvassa näkyy myös tuollaiset vaaleanpunaiset korvikset. Nekin on ihan simppelit, helmi vaan korupiikistä läpi ja lenksulle ja yhdellä välirenkaalla korviskoukkuun. Noikin pidin itse (vaaleanpunaiset! mulla!), kun tykkään niistä niin kovin... :) Nyt on helmijutut taas kiinnostaneet enemmänkin (en ole itseasiassa neulonut tms. aikoihin), mutta valokuvat on ottamatta. Tai itseasiassa varmaan kolme kaulakorua odottelee liimaa solmunsuojiin varmistukseksi, joten ne on periaatteessa vähän keskeneräisiä. Korviksia ja silmukkamerkkejäkin on valmistunut yli oman tarpeen. Pitää nyt yrittää ottaa itseään niskasta kiinni ja ottaa niistä valokuvat, niin sais esiteltyä ja vois sitten miettiä mitä niillä kaikilla tekee.