Kylläpä on ollut viime aikoina taas käsityöaika kortilla. Neulonut olet kerroksen silloin, toisen tällöin, mutta muita käsitöitä en olekaan ehtinyt tehdä lainkaan. Mulla on parhaillaan useampikin neule kesken, mutta niin vaan siskon tullessa käymään (ja ehdottaessa, että veisi jonkun vauvamuistamisen meidän serkulle) kuvittelin, että ehdin tuosta vaan tekaisemaan vauvalle polvisukat.

Onhan tää malli toki nopeatekoinen, mutta jos siinä samalla hoitaa kodin ja lapset (mies töissä aamusta iltaan) ja laittaa ruokaa yhdeksälle hengelle (siskon perhe myös) ja leipoo kuopuksen synttärijuhliin tarjottavaa, niin eipä siinä tosiaankaan aikaa kauheasti neulomiselle jää... Joten sain sitten vaan ensimmäisen sukan ajoissa valmiiksi.

No, se vauvanen sai sitten pipon, joka mulla oli valmiina odottamassa. Ja mä joutohetkinäni tein sukat valmiiksi, ne saa joku muu pieni aikanaan. Vähän ärsytti näitä tehdessä, kun olisi ollut niitä "tärkeämpiä" neuleita kesken, ja nää näytti rumilta, mutta halusin nyt kuitenkin saada nää heti valmiiksi. Mutta ei nää nyt valmiina niin rumat olekaan. Ja onhan tuo 37 gramman vähennyskin taas edes jotain...

IMG_0256-normal.jpg

Vauvan villasukat

koko:  pieni...

lanka: Novita Wool sävy harmaana ja sinisenä, yht 37g

puikot: 3mm

malli: joku muinainen moniste...