Ostin heijastinlankaa aikeenani neuloa lapsille heijastavat pipot. Tytöt saivat valita värit, toinen valitsi keltaisen ja toinen punaisen.

Ja sittenhän ne tietysti halusivat kumminkin raidalliset pipot.

IMG_3452.jpg

Nää näytti ennen tupsuja ihan karmeilta, tuo keltainen ja punainen riitelee mun mielestä aika pahasti (kuvassa ei näytä niin pahalta kuin luonnossa). Mutta tupsut jotenkin auttoi asiaa, ja pipoista tuli ihan mukavat. Ja onpahan ainakin lasten mielen mukaan tehty :)

IMG_3454.jpg

Vasemmanpuolimmaisena keskimmäisen lapsen pipo. Esikoinen toivoi vähän leveämpiä raitoja omaansa. Pienimmälle tein yksivärisen, se ei vielä osaa esittää toiveita tällaisista asioista :)

Jonkun verran ollaan käytetty. Paitsi että tuo nuorimman pipo pitää varmaan antaa eteenpäin, ilmeisesti langan seassa oleva heijastinlanka kutittaa sen verran, ettei lapsi suostu pitämään pipoa päässään ollenkaan. Itselleni tein joulukalenterista tulleesta harmaasta heijastinlangasta pipon, ja se on kyllä ihan kiva, vaikka muakin kutittelee jonkun verran. Oman pipon lanka oli Novitan Heijastusta, näissä lasten pipoissa lankana Schachenmayr Lumio. Molemmat langat oikeasti heijastaa, että siinä mielessä voi suositella. Neuloin nämä vähän puikkosuositusta pienemmällä puikolla, jotta sain aika tiiviin pinnan, ei tuule heti läpi.

Nämä valmistuivat jo yli viikko sitten, mutta olen odottanut tilaisuutta ottaa kuvan lapsista pipot päässä. Nyt luovutin, ja kuva on vain yhdestä lapsesta ja sekin sisätiloissa :)

IMG_3457.jpg

Heijastinpipot

koko: 6-, 4- ja 2-vuotiaalle

lanka: Schachenmayr Lumio, keltainen ja kirkkaanpunainen, yht 258g tupsuineen

puikot: 9mm, joustimessa pienemmät

malli: peruspipo alhaalta ylöspäin