Eilen pistin kerän verran Nallea, pienen vyyhdin Seitsemää veljestä ja epämääräisen jämävyyhdin ensin kool aid -litkuun ja sitten kattilaan kiehumaan. Tässä tulokset:

1286199.jpg

Puhtaanvalkoista Nallea kerällinen, kahteen vyyhtiin jaettuna. Puna-violetti on yhdistelmästä Black Cherry + Grape ja sinivihreä on Berry Blue + Lemon-Lime.

1286201.jpg

Tuo vaaleanpunainen on joku vanha jämäkerä, jotain merkitöntä luonnonvalkoista sukkalankaa. Ajattelin kokeilla, kuinka sille käy kun upotan sen Grape-liemeen. Vaikka litku oli voimakkaan violettia, lanka päätti ruveta vaaleanpunaiseksi. Mitään muuta se ei sitten itseensä suostunut imemään, vaikka yritin. Kiinnostavaa. Sinivihreä kerä on 7 veljestä, en ole punninnut, mut veikkaisin että reilut 50g. BerryBlue + Lemon-Lime yhdistelmällä tämäkin. Värit on luonnossa kirkkaammat, samaa luokkaa kuin Nalle-vyyhdissäkin.

Sain kälyltä Ameriikan ihmemaasta jouluksi noita kool aideja ison satsin, ja nyt osa niistä sitten pääsi käyttöön (ja Salla, jos satut täällä käymään, niin kyllä niitä saa lisääkin lähettää... vinkki vinkki). Ihan kivoja lankoja taas sain aikaiseksi. Himottaisi värjäillä lisääkin, kun värejä kerrankin on, mut nyt ei satu olemaan sopivaa lankaa kaapissa, ja niin monta tärkeämpää asiaa odottaa tekijäänsä, että työnnän nyt värjäyshalut taaemmas ja värjään sitten joskus myöhemmin lisää.

Noista langoista kyllä ainoastaan tuo pieni sinivihreä kerä jää mulle. Nallet lähtee pitkälle matkalle kohti uutta omistajaa, ja tuon vaaleanpunaisen saa se, ken sen suostuu adoptoimaan. Et sikäli ihan hyvä oli värjätä, saan edes vähän tilaa lankakaappiin...