Hirmuisesti tuli osallistujia lankalaihikseen, kaiken kaikkiaan 37 osallistujaa itseni mukaan lukien! Toki matkaan voi hypätä kesken vuodenkin, tää on hyvin joustava projekti. Vuoden lopussa sitten tarkastellaan, ketkä ovat tavoitteeseensa päässeet (ja tosiaan jotain arvon sitten onnistujien kesken palkinnoksi, mutta sen aika on vasta ensi tammikuussa!).

CIMG2864-normal.jpg

Oi voi kun tekis mieli näitä ihanuuksia ostaa vaan lisää... Mutta ei auta!

Tässä on nyt koottuna Lankalaihis-postaukseen ilmoittautuneita osallistujia:

Moni lähti mukaan ihan tiettyä gramma- tai kilomäärää pudottamaan. Lape aikoo pudottaa huikeat 10 kiloa. Iittan lähtee tavoittelemaan 4 kilon pudotusta. Emmi, Anii ja Soile pyrkivät puolen kilon tippumiseen. Sibran tavoite on kaksi kiloa, ja vain valmistuvien töiden kautta. Kaksi kiloa aikovat pudottaa myös Piia, Ddargas, McBurgerous ja Aloitteleva Kotirouva. Samaa kolmea kiloa kuin minäkin lähtevät pudottamaan Sari K., Noora, Hezku, Anniina, K@atja, Wiivuska, Sari, Telle ja Jenny. Henna aikoo vähentää vähintään 4,2kg. Silmukan saalistajan tavoite on kilo, kuin myös Snna K:n ja Mari-Kaisan.

CIMG2863-normal.jpg

nyt joku kaveri voisi synnyttää tytön, kun mun tekis mieli tehdä näistä pieni nuttu...

Toisilla tavoitteena oli saada langat mahtumaan johonkin säilytyspaikkaan. Hanna ja Tuire haluavat lankojensa mahtuvan olemassaolevaan koriin/laatikoihin. Samoin Maryo aikoo vähentää pari kiloa ja samalla saada lankansa mahtumaan yhteen paikkaan varastoon. Vilma L. aikoo saada varastolankansa mahtumaan yhteen sankoon. Annillakin on edessä lankojen määrän vähentäminen niin, että mahtuvat olemassa oleviin laatikoihin. Daizu aikoo vähentää ainakin 60 kerää, jotta langat mahtuisivat yhteen paikkaan.

Pirena ei maininnut varsinaista lukumäärällistä tavoitetta, mutta toivoi lankojen vähenevän tänä vuonna. Vaapukka aikoo neuloa runsaasti ja lupaa ostaa lankaa vain tarpeeseen. Hhkerasen hauska tavoite on saada langat mahtumaan samaan kuvaan. Raita pyrkii saamaan lankahamsteriutensa hallintaan. Marjaana lupaa olla ostamatta lankaa. Jenni ja minnak eivät maininneet varsinaista kilo- tai muuta määrällistä tavoitetta.

Monilla oli useampikin tavoite, tietyn määrän vähentämisen lisäksi langanostolakko, oman painon pudotus tms.

CIMG2869-normal.jpg

Lisää vauvavärejä. Tämän postauksen kuvissa olevat langat ovat mun viime vuoden viimeisestä lankatilauksesta, sanottakoon että hyvin lähellä vuoden loppua ja lankalaihiksen alkua :)

Tsemppiä rutkasti kaikille lankalaihdutukseen! Mä ainakin aion välillä käydä seurailemassa vertaistuen toivossa teidän blogeja. Monta uutta blogia tulikin tässä tutuksi, kiva saada uusia blogeja seurantalistalle. Ja nyt kun näin hurjan monta lähti mukaan, niin toivon, että vähintään ryhmäpaine saa mut (ja toivottavasti teidät muutkin!) pysymään omassa tavoitteessa ja sen myös saavuttamaan :)

Ja sitten se juttu, mitä kaikki mukaan lähtevät tietysti tältä postaukselta odottavat... Eli lankalaihduttajan tukipaketin voittaja! Arvonta on suoritettu mitä arvokkaimmin menoin (satunnaislukugeneraattorilla), ja tukipaketti lähtee Iittanille! Toivottavasti tukipaketti antaa tarvittavaa tsemppiä lankalaihdutukseen :)

tukipaketti-normal.jpg

Tukipaketti lähtee ensi viikolla kohti Iittania! :)

ps. Olipa kamalan monta linkkiä. Toivottavasti kaikki meni oikein! Mutta jos huomaatte jonkun väärän, niin kertokaa!

edit: Muutamia virheitä ja osallistujien tavoitteita korjailtu.