Koko kesänä en ole saanut neulottua muuta kuin parit vauvan tossut ja A:lle sukat. Eipä muutenkaan ole käsityöt ihmeemmin innostanu, mutta helmet ovat nyt viime viikkoina huudelleet, ja olenkin niiden kutsuun vastannut. Jopa niin, että on alkanut olla vähän ylituotantoa.

On valmistunut koruja itselle:

 Punainen kaulakoru ja korvikset on ollut listalla jo pitkään, nyt sain ne aikaiseksi. Siniset korviksetkin tuli itselle periaatteessa tarpeeseen, joskin kovin paljon en roikkuvia korviksia nykyään käytä, kun lapsi tykkää niistä repiä. Nää on kaikki ihan lasihelmistä tehty.

Sitten olen tehnyt tilauksesta lahjaksi:Nää lähti Saksaan syntymäpäivälahjaksi. Afrikkalaisia puuhelmiä, joitain muita puuhelmiä ja cernitistä tai fimosta tehtyjä helmiä. Yllätyin itsekin, miten kivat näistä tuli :)

Ja sitten olen näpertänyt jokuset korvikset ihan muuten vaan. Näille ei ole vielä käyttäjää tiedossa. Olen vähän pohdiskellut sitäkin mahdollisuutta, että myisin ne pois. (näissä kuvissa on nyt muutamat vähän vanhemmatkin) Kaikki solmunsuojat ja koukut on kullattuja, eikä niiden pitäisi sisältää nikkeliä.

Vasemmanpuoleiset ja keskimmäiset on jo pari vuotta sitten tehtyjä, ja en osaa sanoa, mitä materiaalia nuo isommat helmet on. Oikeanpuolimmaiset on ihan uudet, ne on lasi- ja kivisiruhelmistä.

Nuo vasemmanpuolimmaiset on kuvattu kahteen kertaan, niitä ei siis ole kaksia. Keskimmäisissä on lasihelmiä ja cernit-helmiä, oikealla kaikki lasihelmiä.

 

Näiden lisäksikin on valmistunut yhtä ja toista, mutta ne on menossa lahjaksi, joten esitellään sitten joskus myöhemmin :)