Joops. Neulominen ei inspaa vieläkään, mutta tässä on nyt yksi kuva valmistuneista helmitöistä. Niitä lukuisia korviksia en viitsinyt edes yrittää kuvata.

477358.jpg

Musta kaulakoru on taas Milkan Brasiliasta tuomista helmistä, tai siis nuo pikkuhelmet on sieltä. Noi käsikorut on tehty kudontakehyksessä. Ne on ollut iät ajat melkein valmiina, nyt tein sitten valmiiksi asti. Meinasi mennä hermot päättelyvaiheessa, kun korut oli siinä kehyksessä ollu peräkkäin ja niiden väliin olin jättänyt vähän liian pienen välin. Eli päättelyä varten oli vähän turhan vähän lankaa. Kuvasta ei niiden kuviointi kauhean hyvin erotu, mutta vasemmanpuoleisessa on harmaalla pohjalla vihreää köynnöskuviota, oikeanpuoleisessa on vihreällä pohjalla sinisiä vinoraitoja. Hyvä, että sain ne valmiiksi, niin saan tämän kotini karmeimman esineen johonkin jemmaan olkkarin nurkista pyörimästä.

Harmaa käsikoru on sellainen, minkä tein joskus lukiossa kuviksentyöksi. Silloin tein sen siimaan ja ei sitä sitten tullut käytettyä. Nyt purin sen ja kudoin uudelleen lankoihin. Sen pidän itselläni, tuo toinen käsikoru ja kaulakoru menevät joko lahjaksi tai sitten kauppaan ne jollekin.