Kuten edelliskerralla tuli todettua, mulle iski pipovimma, ja ompelin viikon sisällä 12 pipoa. Yhteen pipoonhan nyt ei juurikaan aikaa mene, joten mikään suuri saavutus ei ole kyseessä. Yhden pipon tein ystävälle lahjaksi, kaksi itselleni (toinen menee itse asiassa vuoriksi yhteen neulottuun pipoon), meidän tytöille kaksi kummallekin, yhden nettitutun lapsille kaksi (siis yhteensä) ja kolme jäi lahjalaatikkoon/myytäväksi (kun en sitten osannut tehdä meidän vauvalle sopivan kokoista pipoa, vaan tein kaksi liian pientä).

Tässä on nyt osa pipoista:

CIMG2360-normal.jpg

Nettitutun lapsille sammakkopipot. Pienimmän piti olla meidän vauvalle, mutta oli vähän liian pieni.

Meidän (valmiiksikin jo vähän kehno) kamera tippui muutama viikko sitten maahan (hyvä minä!) ja hajosi. Se ei enää tarkenna kunnolla ja kuviin tulee oikeaan reunaan paksusti mustaa. Pitäis varmaan hankkia uusi...

CIMG2354-normal.jpg

Kuva on mitä huonoin, mutta siis meidän tytöt sai tällaisesta kankaasta pipot. Näitä tuli yksi ylimääräinenkin, kun ensimmäinen versio H:n piposta oli vähän piukea.

Muut pipot olikin yksivärisiä. Niitä siis on tarkoitus vähän koristella. Tai yhteen jo ompelinkin ison (siis tosi ison) napin koristeeksi, se pipo on jo päätynyt saajalleen. Laitan lopuista kuvia, kunhan saan ne viimeisteltyä.

Tässä vielä elo-syyskuun valmistuneet:

  • kahdet lasten lapaset
  • yksi neulottu aikuisen pipo (esittelemättä)
  • 12 ommeltua pipoa
  • läjä silmukkamerkkejä