Piiiitkästä pitkästä aikaa mulla iski yhtäkkiä muutama yö takaperin taas neulomisinto (ja käsityöinto muutenkin). Onkin ollut ihan omituista, kun viime maaliskuun jälkeen ei ole tippaakaan huvittanut neuloa, eikä juuri tehdä muitakaan käsitöitä. Mutta nyt huvittaa taas!

Yhdet sukat sain jo tuossa loman aikana valmiiksi ja nyt on tyttärelle pipo tekeillä. Tekee mieli tehdä kaikkea pientä ja nopeaa... Meille on kolmas lapsikin tulossa ensi kuussa, ja vauvalle olisi kiva saada jotain omaa neulotuksi.

Osana henkiin herännyttä käsityöinnostusta sain lopultakin aikaiseksi lisätä tänne kesällä hävinneet kuvat. Tai ihan kaikkia en löytänyt, ja muistakin saattaa olla jotain alkuperäistä huonompia versioita, kun en jaksanut alkaa tarkasti tutkimaan, mikä kuva mistäkin olis paras. Mutta melkein kaikkiin postauksiin kuvat löytyivät, ja nyt on itsellä hyvä mieli :) Eli herätellään tätäkin blogia henkiin...

Jossain kommentissa joku kysyi, mistä olin löytänyt Red Heart Super Saver -lankaa. Jos satut täällä pyörimään, niin tiedoksesi, että en olekaan, vaan sain muutama vuosi sitten kälyltä lahjaksi, käly asui silloin USA:ssa.