Neuloin Kuukkelille hahtuvasta villavaippahousut Suuren Käsityölehden ohjeen mukaan. Yksinkertaisesta hahtuvasta, ihan kokeilumielessä. Housuista tuli... no, vähän kummalliset. Lahkeille jäi kauhean vähän tilaa ja muutenkin tuntui, et kaikki ei ole ehkä noissa ihan kohdallaan. Sami kutsuu näitä sammakoksi.
 
1271310.jpg

Ajattelin sit kokeilla kuitenkin uudestaan, kaksinkertaisella hahtuvalla tällä kertaa. Toisia pöksyjä neuloessani huomasin, et olin noista ekoista onnistunut hyppäämään haarakappaleen yli kokonaan. Eipä ihme, et ne näytti ja tuntui aika oudolta. Tuskinpa meidänkään lapsi ihan littanana syntyy, et eiköhän se haaraosa ole ihan tarpeellinen :) Näistä toisista tulikin paljon järkevämmän näköiset...
 
1278213.jpg
 
Oli ihan tosi nopea neuloa. Hahtuvakiekosta on nyt tehty siis kahdet pöksyt, toiset yksinkertaisella ja toiset kaksinkertaisella hahtuvalla, ja ainakin yhdet, ehkä jopa kahdet, siitä vielä tulee. Varsin riittoisaa tavaraa siis. Mut lisää pitäisi hahtuvaa tilailla jostain, koska haluan muitakin kuin vihreitä housuja lapselle. Ja ajattelin myös neuloa näitä muutamat pikkusiskolleni, jolla on laskettu aika pari päivää ennen mua.