No niin. Eilisistä merkeistä kävi jo kaupaksi sen verran moni, että tein niitä vähän lisää. Samalla kuvasin uudestaan loputkin myynnissä olevat merkit. Joku tuolla kommenteissa kyseli, että saisko näistä korviksia. Toki saa, voin vaihtaa ison renkaan tilalle korviskoukun. Tuo isompi rengas liukuu hyvin vielä 8mm puikolla, pienempi rengas ainakin vielä 5mm puikolla.

Eli tämmöisiä olisi kaupan (nämä ovat myynnissä myös Facebookin Lankahamsterit-ryhmässä), hinta on 1,5€/kpl tai 5€/4kpl +postikulut 1€ merkkien määrästä riippumatta. Ja jos joku haluaa korviksiksi, niin se onnistuu, hinta on sama.

IMG_0757-normal.jpg

Isorenkaisia ruusut, nuotit ja kissat, muissa pieni rengas.

IMG_0763-normal.jpg

Isorenkaisia ylärivi ja keskirivistä oranssit, muissa pieni rengas.

IMG_0764-normal.jpg

Isorenkaisia mustat, muissa pieni rengas.

Olen löytänyt uuden nettikaupan, Somaosan, jota olen ahkerasti jo ehtinyt Facebookin puolella kavereille mainostaa. Nuo kaikki metalliriipukset on sieltä tilattu. Muutaman tilauksen kokemuksella voin vaan kehua kauppaa. Laaja valikoima (ainakin noiden riipusten osalta), monissa tuotteissa eri pakkauskokoja, edulliset hinnat, ei postikuluja ja nopea toimitus. Suosittelen! (ja tämä ei ollut maksettu mainos tms, vaan ihan rehellinen mielipide)