Joulukalenterin viimeinenkin luukku on avattu jo yli kuukausi sitten, ja nyt vasta pääsen aiheeseen kiinni täällä blogin puolella... Että mitä vaihtokalentereissa olikaan viime joulun alla. Instagramissahan oli mulla kyllä kuvat saamani kalenterin kaikkien luukkujen sisällöstä. Joten tässä vaiheessa enää niitä parhaita paloja.

IMG_6638.jpg

Tässä kuvassa näkyy kalenterin sisältö. Mä teen aina paketoinnin niin, että kasaan kaikki luukut järjestykseen, jotta näen vielä kokonaiskuvan ja voin tarvittaessa muutella järjestystä paremmaksi.

IMG_6640.jpg

Siinä ne on paketissa.

Mä lähetin joulukalenterin Annelle. Annen blogissa onkin esitelty varmaan kaikkien luukkujen sisältö. Luukuissa oli tietysti vähän lankoja, kool aideja, herkkuja, käsityötarvikkeita, kirjoja (sekä romaani että käsityökirja), neulelahjakortti, kynttilöitä, pari itse tehtyä juttua yms.

IMG_6554.jpg

Itse tehtyjä asioita oli pari pussukkaa. Tämä isompi (ei mitenkään hirveän iso tämäkään) ja toinen vähän pienempi. Tämä on tukevaa puuvillaa (muistaakseni) ja kestää varmasti käyttöä. Laitoin kantorenksun, koska olen alkanut kaikkiin omiin pussukoihini kaivata sellaista :)

IMG_6555.jpgIMG_6557.jpg

Toinen pussukka oli tällainen kukkaro, johon käytin viimeiset tilkut ihanasta kasettikankaasta. Vuori on samaa kangasta ja siinä jouduin jo toisen puoliskon tekemään kahdesta osasta, kun kangas loppui kesken. Tykkäsin itse tästä tosi paljon.

IMG_6558.jpgIMG_6559.jpg

Itse sain aivan ihanan kalenterin, kiitos siitä -P-! Ihastuttavista luukuista on jäänyt mieleen erityisesti itse päällystetyt nuottiaiheiset valokuvakehykset ja langat (tietysti). En ymmärrä, miten P olikin onnistunut niin täydellisen värisiä lankoja mulle löytämään.

IMG_6992.jpg

Oioioioi.

IMG_6996.jpg

Täydellinen keltainen. Ai että. Ja pehmeää kuin mikä (alpakkaa kun on).

Ihastuin myös P:n ideaan antaa pitkin kalenteria pieniä sukkalanka-minivyyhtejä. Mahtava idea, ihan harmittaa, etten itse keksinyt vastaavaa! Langat olivat kaikki saman paksuisia, joten näistä voisi vaikka neuloa itselleen värikkäät raitasukat. Se on mulla vähän suunnitelmissa...

IMG_6972.jpg

8 vyyhtiä ihanuuksia.

Ihanilta kalentereilta näytti muidenkin osallistujien saamat kalenterit. Ehkäpä ensi joulun alla taas uudestaan...?

ps. En tiedä, onko vika Bloglovinissa vai Vuodatuksessa, mutta ainakin mulla näkyy Bloglovinissa seuraamieni Vuodatus-blogien alla ihan vieraita blogeja. Näyttää siltä, että blogi X on päivittynyt, mutta kun klikkaa linkkiä, niin meneekin blogiin Y, joka ei edes ole mikään, mitä seuraisin. En tiedä, voiko asialle mitään tehdä, mutta toivottavasti korjautuu pian!