Joulukuun eka päivä!

Sehän tarkoittaa kahta asiaa: Dressemberin alkua ja joulukalenterin ekan "luukun" avaamista. :)

Mekko päällä täällä koneella siis istuskellaan. Aamulla avasin ensimmäisen paketin Jennin lähettämästä joulukalenterista. Eilen illalla kaivelin jo ekan luukun keittiön pöydälle odottamaan (ja pakko myöntää, vähän kokeilin pakettia, joka vaikutti lupaavan pehmeältä). Tänä aamuna olikin kiva kolmen tunnin yöunien jälkeen saada avata eka luukku!

IMG_3111.jpg

Ensimmäisestä luukusta paljastui kaksi kerää Janne-lankaa. Kivan väristä, kiitos Jenni! Kuva nyt ei anna kyllä oikeutta langalle ollenkaan, nappasin sen heti saman tien aamulla puolitokkurassa... Mutta kivan väristä lankaa, pitää miettiä, mitä siitä tekisin (ehkä tytöille lapaset). Molemmat meidän tytöistä jo vähän toivoi, että tekisin niille jotain :)

Joka päivä en aio tänne blogiin joulukalenterin sisuksia päivittää, mutta ajattelin tehdä kuitenkin vaikka pari koontipostausta (ja facebookin puolelle varmaan päivitän kalenterin sisältöä jokseenkin päivittäin). Täytyy muuten sanoa tuosta joulukalenterivaihdosta, että oli ehdottomasti helpoin vaihto, mitä olen kuunaan emännöinyt. Kaikki osallistujat lähettivät paketin ajallaan ja kaikki myös muistivat ilmoittaa sekä paketin lähettämisestä, että vastaanottamisesta, eikä mun tarvinnut siis hätyytellä ketään tai murehtia mahdollisesti postiin hukkuneita paketteja. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille osallistujille! Aion kyllä itse kurkistella muiden osallistuneiden blogeja, jos vaikka niissä näkyisi joskus kalenterien sisältöä :)

Siltä varalta, että muutkin haluavat kurkkia, tässä lista osallistujista (listan eka lähetti kalenterin listassa toisena olevalle jne). Jenni ja Johanna asuvat samassa kaupungissa, joten laitoin itseni heidän väliinsä siltä varalta, että jos vaikka tuntevat toisensa (ajattelin, että on ehkä nyt jännempää tehdä tuntemattomalle kalenteri), muuta lista on ihan ilmoittautumisjärjestyksessä tehty.

Jenni, minä, Johanna, Ulla (ei blogia), Kati, Tiia, Heidi. Pieni, mutta sitäkin laadukkaampi joukko, eikös? ;)

Sitten toinen asia, mikä on jäänyt harmittavasti kertomatta. Voitin nimittäin Kuppikissa-blogin arvonnassa, ja katsokaas mitä posti minulle toi (parisen viikkoa sitten):

IMG_3057.jpg

Olen useamman kerran katsellut jostain netistä käpypitsejä, mutta ne on näyttäneet liian vaikealta. Mutta nyt kun sain opaskirjan (joka ensiselailulta näytti oikein selkeältä ja perusteelliselta) ja pari noita työvälineitäkin, niin aion kyllä ehdottomasti opetella tekemään käpypitsiä! Kiitos KuppiKissalle!

Joulukuun alkaessa alkoi myös tän vuoden lankalaihiksen viimeinen kuukausi. Mun tän hetken tilanne on se, että kuukaudessa pitäisi onnistua lankavarastoa pienentämään reilut 700g, jotta pääsisin kolmen kilon tavoitteeseen. Tiukkaa tekee, mutta yritetään! Ensi vuotta olen kovasti miettinyt, jatkaako laihista vai ei. Tai varmasti mä yritän saada lankavarastoa pienenemään, mutta että jatkanko ihan virallisesti lankalaihista vai en, sitä en ole vielä päättänyt. Kuinka moni haluaisi ensi vuonnakin laihduttaa lankoja porukassa?