USAan lähti vaihdossa tämmöiset:

901269.jpg

Kaksi pikkuruista kirjaa, kokoa noilla on a7, eli tosi pieniä ovat. Molemmissa sivut on ihan tavallista kopiopaperia. Punaisen kirjan kansi on nepalilaista mulperipaperia. Tuon kirahvikirjan kanssa meinasi mennä hermot. (No, tein sitä myöhään illalla, joten sillä saattoi olla osuutensa asiaan). Siihen piti tulla vaaleanvihreät kannet. Leikkasin kuitenkin vahingossa esilehdet vaaleanruskeasta paperista. Siinä vaiheessa olin jo täysin kettuuntunut kirjoihin, joten päätin sit vaan tehdä erilaiset kannet. Huomasin kuitenkin, että esilehtien kuitusuuntakin oli väärä. Suutuspäissäni päätin vaan laittaa ne väärin leikatut esilehdet (vaikka tiedän kyllä, ettei sellaista pitäisi mennä tekemään). Kansipahvit leikkasin vahingossa vähän väärin myös, kansien yhdistyspaperi taisi mennä vasta kolmannella kerralla niin kuin sen piti. Kumman hyvä siitä tuli, eikä ne esilehdetkään lopulta vetäneet kieroon, vaikka pelkäsin. Nyt molemmat kirjat ovat matkalla Atlantin yli.

Yhdelle ystävälle näpräsin sarjakuvamagneetteja eilen. Magneettilevystä jäi pieniä jämiä yli, ja niistä tein itselle tämmöisiä (kuvasta ei kyllä varmaan saa mitään selvää, kun se on niin huono. Jääkaapin ovea on jotenkin vaikea kuvata):

901270.jpg

Kun olen jotain varten leikellyt valokuvia, niin olen säästänyt ne jämäpalat. Nyt osa niistä pääsi hyötykäyttöön. Maisemakuvan palanen kontaktimuovien välissä ja tarramagneettilevyn palanen taakse. Nuo on pikkuruisia, pari senttiä kanttiinsa, ja oikeassa elämässä aika söpöjä, koska siis nuo valokuvat on oikeasti kauniita. Siihen menikin sitten loput magneettilevyn palat, mutta onneksi netistä saa osteltua lisää :)