... lankalaihdutin. Siitä yhteenvetoa myöhemmin. Lankalaihdutus jatkuu ensi vuonna, siitäkin lisää myöhemmin.

IMG_3291.jpg

Joulukalenterista tuli paljon lankaa, mutta kyllä ilo ihanasta langasta on parempi asia, kuin ihan nappiin mennyt lankalaihis... :)

... neuloin. Aika perus-simppeleitä neuleita, melkein kaikki omasta päästä, kuten mulla on tapana. Eniten ehkä tykkäsin vauvan neulepuserosta, Ruisrouhe-huivista sekä Elokuu-huivista. Ja tietysti tuli tehtyä aika monet sukat.

IMG_2616.jpg

Elokuu, huivi omasta päästä

... ompelin. Vuoden paras ompelus oli varmaan miehen villapuserosta ommeltu mekko, mutta kovasti tykkäsin myös kesähameesta, raidallisesta maksimekosta, superhelposta maksimekosta ja puserosta. Niin ja sitten tuli ommeltua pussukoita, vähän useampikin.

IMG_0289.jpg

xxl-puserosta xs-mekoksi

... osallistuin erilaisiin projekteihin. Lankalaihiksen lisäksi toinen ikioma projekti tälle vuodelle oli joulukalenterivaihto, joka ylitti kyllä kaikki odotukset. Lisäksi osallistuin bloggausmaaliskuuhun, lankakuvahaasteeseen ja KyJy-neulontaprojektiin, sekä pariin neulevaihtoon. Niin ja osallistuin neulenyyttäreille!

IMG_2475.jpg

Alpakat parittelemassa taisi olla yksi suosikkikuvista lankahaasteessa.

... askartelin ja näpertelin. Silmukkamerkkejä tein isot kasat. Korviksia tuli tehtyä ainakin laskimennäppäimistä, limsatölkeistä ja pienistä hehkulampuista.

IMG_1853.jpg

Kierrätystä, kierrätystä!

... kirjoitin yli 100 blogipostausta tähän blogiin! Onpa monta. Tosin maaliskuinen blogikirjoitushaaste (samoin kuin muutkin projektit) tietysti on vaikuttanut asiaan, mutta niitä paria maaliskuuhun mahtunutta täytepostausta lukuunottamatta en ole täytepostauksia harrastanut (enkä tule harrastamaankaan!), eli kai mulla on vaan ollut tänä vuonna paljon asiaa :) Voin melkein luvata, että ensi vuonna postaustahti tulee olemaan hitaampi, sen verran paljon on muita haasteita tiedossa.