Syyskuun lopulla piti keksiä pari KyJy-työtä (piti siis aloittaa 20 työtä syyskuun loppuun mennessä). Siinä sitten lankoja pyöritellessä tuli mieleen, että teenpä pienen vauvan villapuseron vaaleanpunaisesta Wool Sävystä, niin saa sitäkin lankaa vähän kulutettua.

IMG_3150.jpg

Siitä tuli ihan söpö. Käyttäjää ei ole tiedossa, vaan tämä meni lahjalaatikkoon odottelemaan, josko jollekin läheiselle sattuisi tyttö tulemaan. Malli oli ihan tuollainen perus, omasta päästä siis. Valkoinen sydän on jälkikäteen silmukoita jäljitellen kirjottu. Puseron toiselle olalle tein nappilistan, niin on varmasti helppo pukea, vaikka jätin kyllä myös kaula-aukon tarkoituksella melko laajaksi, niin ei sitten ainakaan pääse kutittamaan pientä käyttäjää.

IMG_3146.jpg

Koekäyttäjä Miisalle on 60-senttiset vaatteet himpun reiluja, joten arvelen tän olevan suunnilleen 60-senttinen, mihin pyrinkin. Katsoin vähän mittoja jostain vanhasta Woolin vyötteessä olleesta neuletakkiohjeesta. Neuloin pyörönä kainaloihin asti, sileää neuletta. Hihoihin en tehnyt mitään pyöriötä, kun olen huomannut, ettei se noin pienten vaatteessa paljonkaan merkitse.

On se söpö. Vauvanvaatteet on siitä kiitollisia neulottavia, että ne valmistuu nopeasti, on yleensä suloisia, eikä koon tai istuvuuden kanssa ole niin tarkkaa :)

IMG_3151.jpg

Vauvan villapusero

koko: n. 60cm

lanka: Novita Wool sävy, 78g

puikot: 3mm

malli: omasta päästä