Viime aikoina ei ole käsityöt napanneet sitten yhtään. Olen huomannut, että aika monessa seuraamassani käsityöblogissa on myös ollut hiljaista, taitaa olla sama ilmiö vallalla muuallakin. Yleensä mulla neulominen hiljenee keväällä (ei kyllä näin aikaisin) ja kesällä en juurikaan neulo, mutta usein teen kyllä kesälläkin jotain käsitöitä, laji vaan vaihtuu. Ja toki käsityön laji, tai se, mikä eniten innostaa, vaihtelee muutenkin.

Mutta nyt ei ole innostanut mikään. Osittain se johtuu kyllä myös ajanpuutteesta. Olen viimeiset kolme viikkoa lukenut yhtä iltaa lukuunottamatta joka ikinen ilta tenttiin. Tentti on torstaina, luettavana on kaksi paksua opusta (toinen englanniksi) ja ainoat mahdolliset lukuhetket iltaisin lasten käytyä nukkumaan. Siinäpä se oma aika onkin sitten mennyt...

Jotain pientä olen tehnyt. Vähän hyshys-juttuja, vähän sellaisia, mitkä on vielä kesken. Yhden voin jo esitellä. Tai no, oikeastaan näitä en viitsisi edes esitellä, mutta kun täällä on ollut niin hiljaista, niin laitetaanpa nyt näytille, että on sentään jotain tehty. :)

Äidillä oli synttärit, ja tein lahjaksi pari pussukkaa (mitäpä muutakaan. Niitä teen nyt kaikille lahjaksi, kun olen niihin niin tykästynyt). Ihastuin tähän kangasyhdistelmään niin kovasti, että tein äidille samalla yhdistelmällä pussukat. Vähän vielä jäi noita kankaita, niistä teen kyllä itselleni tuollaisen neliskanttisen pussukan!

IMG_3731.jpg

Neliskanttisen pussukan leikattuani kankaasta ja vuorikankaasta jäi hassun kokoinen lipare (sen palan lisäksi, josta aion itselleni neliskanttisen pussukan ommella), joten tein siitä vielä kaksi pienempää lituskaa pussukkaa. Toinen lähti myös äidille, toisen pidän itse.

IMG_3734.jpg