Joskus viime maaliskuussa multa lopahti neulomisinto täysin. Ei vaan tehnyt mieli neuloa, ei sitten ollenkaan. Enkä neulonutkaan. Ajattelin, että kesän jälkeen alkaa taas innostaa, vaan eipä alkanutkaan. Sain koko syksypuolella tehtyä vaan molemmille lapsille lapaset, ja nekin vähän pakosta. Sitten ihan yhtäkkiä tuossa joulun jälkeen, kun lomaa oli enää pari päivää jäljellä, iski sellainen tunne, että on PAKKO saada neuloa. ideoita alkoi vilistää päässä ja jokseenkin kaikki langat huutelivat laatikoista.

Tein ekaksi parissa päivässä itselleni sukat (tarpeeseen, olen kulkenut reikäisissä, kun ei ole tehnyt mieli neuloa). Näissä on 7 veljestä onnistuneesti käytetty kahdet jämät ihan täysin loppuun. Jämäkerien loppuun saattamisessa on oma viehätyksensä. Ja näistä tuli yllättävän kivat. Värit on luonnossa vähän erilaiset kuin kuvassa.

 Villasukat
koko:
n. 37
lanka: 7 veljestä, tummanpunaista ja raidoitettua
puikot: 3,5mm
malli: ihan perus, kärjestä aloitettu

 

 
Näiden sukkien jälkeen on valmistunut myös H:lle pipo (tekee mieli tehdä kaikkea nopeaa). Siitä yritin ottaa kuvaa, mutta ei onnistunut. Olkoon. Nyt on puikoille itselle huivi, josta tulee nätti, mutta käyttökelpoisuutta epäilen vähän, kun valitsin langaksi Drops Delightin, joka on varmaankin liian karheaa mun kaulalle. No, saa nähdä.

Ja jännittävää, olen kutsunut huomenna meille muutaman ihan tuntemattoman naisen neulomaan! Oispa kiva, jos saatais joku neulepiiri aikaiseksi.