... slipoverin.

Meidän suku tuntuu ottaneen kovin tosissaan Raamatun käskyn lisääntyä ja täyttää maa. Setäni sai parisen viikkoa sitten pojan, ja halusin muistaa tuoretta serkkua jotenkin. Niin sitten neuloin lapselle slipoverin, kerrankin ihan ohjeen mukaan. Kovin on hidasta neulominen, kun elämää sulostuttaa yksi kappale pieniä sylitakiaisia! Ne hetket, kun lapsi ei ole sylissä, tekee kyllä mieli käyttää syömiseen/vessassa käymiseen/suihkussa käymiseen/nukkumiseen, eikä välttämättä neulomiseen. Mutta onneksi vauvanvaatteet on pieniä, ja siten nopeasti valmistuvia :)

Me lähdettiin torstaiaamuna mummolareissulle, ja halusin saada paketin postiin ennen matkaa. Tällä viikolla olen nimittäin sotaleskenä, Alinan kanssa kahdestaan, ja postiin pääseminen ei ole niin itsestäänselvyys. Keskiviikkoiltana Alina sitten päätti kitistä ja känistä puolille öin. Mä neuloin vimmaisesti viimeiset rivit Samin hyssytellessä lasta nukkumaan, ja sain kuin sainkin neuleen valmiiksi. Muistin jopa valokuvata! Mutta siinä vaiheessa lapsi oli vihdoin unessa, enkä halunnut laittaa valoja päälle (meillä on melkein joka huoneessa katonrajassa ikkunat, joten jos yhteen huoneeseen laittaa valot, niin osa siitä valosta pääsee joka paikkaan). Menin sitten suuressa viisaudessani vessaan, laitoin slipoverin pytyn kannen päälle, ja nappasin äkkiä kuvan. Sitten painuin pehkuihin.

Aamulla vaan neule pakettiin ja Sami vei sen autontankkausreissulla postiin. Olin itseeni kovin tyytyväinen, ja syystäkin. Toivotaan, että käyttäjä (tai ehkä lähinnä käyttäjän vanhemmat) tykkää. Mikään käytännöllisyyden huipentuma tuo vaatekappale ei varmastikaan ole, mutta halusinkin tehdä jotain söpöä.
 
1792871.jpg

Vauvan slipoveri
koko: n. 56cm
lanka: Novitan Bambu
puikot: 3mm
ohje: Moda 2/2007