No niin, tässä nyt sitten loputkin pyydetyt kuvat (lisääkin saa toki pyytää)

280144.jpg
Lemppari paikka käsitöiden tekoon on ehdottomasti sohva. Oikeastaan sohva on lempparipaikka moneen muuhunkin tekemiseen. Siitä kielivät mm. sohvan päällä lojuvat italian kirjat. Nyt sohvan on vallannut miehen basso ja sekalaiset mainoslehtiset, joita tippuu postiluukusta ihan kiitettävästi näin joulun aikaan.

280145.jpg280146.jpg
Suhteellisen vaatimaton lankavarastoni. Yksi kaapin hyllyllinen tiiviisti ahdettuna, toinen hyllyllinen lankoja laatikossa (ja laatikon päällä) ja yhdessä laatikossa ja yhdessä ämpärissä jämiä. Kuvassa on myös sisustuskangastilkkuja (tuon yhden lankalaatikon vieressä), joista tulee jotain hienoa sitten joskus kun saan hankittua sen ompelukoneen, yksi kappale pari vuotta sitten neulottuja villapaitoja, jota ei ole vieläkään koottu, muovipussissa poppanakudetta, josta piti neuloa kaikkea ihanaa, mutta kävi liian kovasti henkeen, ruskea pahvilaatikko, jossa asuvat muliinilangat ja joukko kummallisen kokoisia aidapaloja ja laatikon päällä kasa itse sidottuja kirjoja/vihkoja. Thäts it.

280149.jpg
En tiedä, mikä olisi onnistuinein käsityöni, mutta nämä kaksi viime viikonloppuna valmistunutta kirjaa lämmittävät tällä hetkellä eniten sydäntä. Olen aiemmin tehnyt kirjoja mm. pitkäsidonnalla, japanilaisella ompelulla, taittelukirjoja ja sinkilöidyn kirjan. Mutta nämä ovat ihka ensimmäiset peruskirjat. Tuosta isommasta tulee mulle ensi vuodeksi reilun kokoinen kalenteri (mulla on pakkomielle tehdä kalenterit itse kun valmiit muka maksaa liikaa...) ja tuo nuottikantinen kirja on muuten vaan ihana. Molemmat kirjat onnistuivat yli odotusten. Yksi koptilainen jäi kurssilta kesken, mutta esittelen sen sitten joskus kun saan valmiiksi. Jos saan.

280147.jpg280148.jpg
Tässä vielä kuvat molemmista ihanuuksista erikseen. Isompi on kooltaan A5 ja pienempi A6.