Olen esitellyt näitä jo vaikka missä. Facebookissa ja toisessa blogissa ja lapsen päällä... Ja toki nyt täälläkin. Kun tuli niin ihanat.

CIMG2281_2-normal.jpg

Meidän vauvaselle tosi tarpeeseen kuuden euron bodyja Prismasta. Aika ankeita, joten jotain piristystä piti keksiä. Ja keksinkin. Miehen ja tyttöjen ollessa muualla ja vauvan nukutettuani askartelin illan (siinä samalla ehdin käydä muistaakseni neljä kertaa imettämässä).

CIMG2284-normal.jpg

Kohta 3-vuotias H piirsi kuvan pikkuveljestä. Siirsin sen bodyyn, kun oli niin suloinen.

CIMG2305-normal.jpg

Toiseen bodyyn ompelin napeista toukan. Ensin valitsin sopivat napit ja sommittelin ne mieleni mukaan. Sitten liimasin ne pikkutipalla erikeeperiä (lähtee pesussa), jotta ne pysyivät ompelemisen ajan paikallaan, eikä tarvinnut alkaa sommitella uudestaan. Tuntosarvet ompelin ihan vaan kaksinkertaisella ompelulangalla, tuntosarvien päissä siemenhelmet, silmät ja suun piirsin ensimmäisellä permanent-tussilla, minkä löysin. Iltayhdeltätoista nappasin vielä muutaman kuvan todisteeksi.

Seuraavana päivänä totesin, että olin ajatuksissani päätellyt noi napit niin, että niistä jäi pienet muhkurat. Arvelin, että se ei välttämättä vauvan ihoa vasten kovin kivalta tunnu, joten silitin niiden päälle suikaleen kiinnisilitettävää tukikangasta. Ei hankaa ihoa.

Tykkään näistä ihan hullun paljon. Kuvista ei saa selvää, miten suloiset ne on. Ja taatusti uniikit :)