Meidän vauva on valvottanut oikein urakalla viime aikoina. Mä olen aika huono kestämään univajetta, ja olenkin ollut muutaman päivän tosi väsynyt ja kiukkuinen. Tänä aamuna päätin yrittää nukuttaa vauvan sisälle, jotta saisin itsekin otettua pienet aamutorkut isompien lasten ollessa muutaman tunnin päiväkodissa.

No eihän se lapsi suostunut sisällä nukkumaan. Enpä sitten nukkunut minäkään.

Arvelin, että tästä taitaa tulla sellainen sinnitellään-epätoivoisesti-siihen-saakka-kunnes-mies-tulee-töistä-tai-pikku-kakkonen-alkaa -päivä. Mutta sitten kurkattiin postilaatikkoon.

CIMG2559-normal.jpg

Taikapallo!

Eipä siinä muuta kuin palloa auki kerimään. Meidän tytöt katsoivat vieressä silloin, kun omaa palloa kerin, joten molemmat olivat ihan kärryillä, mitä ihanaa pallon sisältä saattaakaan tulla... Paljon kaikkea ihanaa tulikin, sekä äidille että tytöille. Tyttöjen mielestä lanka ja korvikset oli äidille, kaikki muu tytöille. Mutta pidin puoleni ja päädyimme ihan sopuisaan jakoon :)

Vauvaakin kiinnosti pallon purkaminen sen verran paljon, että meidän piti siirtyä olohuoneen lattialta ruokapöydän ääreen.

CIMG2562-normal.jpg

Ihan valtavan isot kiitokset lähettäjälle! Lanka on mulle uusi tuttavuus Regina. Sitä on siis 100g, joten saan siitä ihan jotain kunnollista aikaiseksi (en tiedä vielä, mitä). Tytöt saivat tarrat ja käsikorut ja pääsevät pian maistelemaan noita makupillejä. Tai siis maitoa, joka maistuu mansikalle :) Karkit ja purkat sovittiin jakavamme ("tasan", hahhaa), korvikset ja askartelujutut on mun.

Vielä kerran pitää hehkuttaa, että olipa ihana pallo. Eikä olisi voinut parempaan päivään osua tän saapuminen :)