Nyt kun joulusta on jo yli kuukausi, alkaa varmaan olla viimeinen tilaisuus raportoida annetuista joululahjoista...

Lasten kanssa tehtiin molempien kummeille pannulaput, yhteensä 7 kappaletta (yksi puuttuu kuvista). Samanlaisia kuin äitienpäivälahjat, vaikkakin jokainen on tietysti täysin uniikki :)

Tässä ensimmäisessä kuvassa on A:n aikaansaannoksia. Pannulaput on molemmin puolin maalattuja. Edelleen kierrätin ex-kämppiksen vanhaa risaa lakanaa ja äidin edesmenneen kummitädin vanhoja käsipyyhkeitä. Jos jotakuta sattuu enemmän valmistusprosessi kiinnostamaan, niin siitä on selvitystä täällä. A tosiaan maalaili kangasväreillä sitä sun tätä. H:lle en uskaltanut antaa pensseliä käteen, noi kangasvärit kun on erittäin pitäviä (testattu! Ei lähde vaatteista pois sitten millään) eikä niitä erityisemmin tarvitsisi syödäkään. Painettiin sitten H:n kummien pannulappuihin toiselle puolelle neitokaisen jalanjälki ja toisille puolille H piirteli omaa taidettaan kangastussilla (lähtee naamasta, ja onnistuin pitämään sen poissa H:n suusta).

Toi ylimmäinen noista on A:n tekemä, kaksi alempaa juuri vuoden täyttäneen H:n piirusteluja. Näihin jouduin käyttämään uutta lakanakangasta, mutta sisus on edelleen kierrätettyä.