Eilen vähän villiinnyin täällä. Taisin ostaa lankaa peräti 900g. Hupsis. Yleensä olen varsin pihi ja ostan ehkä pari kerää... No, onneksi en osallistu lankahamstereihin :)

Nyt pitää varmaan jättää kauan kuolatut Red Heart Mozart Colorit ostamatta (se keltaoranssi on ihanaa ja sitten se vihreänsävyinen on myös). Taitaapi olla langanostokiintiö parille kuukaudelle täynnä... Pitää vissiin myös yrittää kovaa vauhtia neuloa varastoja vähemmäksi. Mä tein joskus syksyllä hienon päätöksen, että en osta lankaa jos ei niiden nykyisiin säilytystiloihin mahdu. Lankakaappi on kyllä ihan täynnä, joten se päätös taisi vähän niin kun rikkoontua.

Nyt on myös sikäli ihmeellinen tilanne, että mulla on vain 2 (kaksi!) neuletta kesken. Uskomatonta mutta totta. Toinen on jo lähes ufo, viime loppukesästä asti kesken ollut toppi Suvista (se on hidas ja tylsä neuloa), mutta toinen taas ennätysvauhtia edistyvä pusero Butterflysta. Sen Butterfly-puseron tein joskus ehkä vuosi sitten melkein puoliväliin raidallisena, kunnes päätin etten haluakaan raidallista. Joten purin ja nyt aloitin sen uudestaan yksivärisenä. Aloitin sen muistaakseni sunnuntaina ja pusero on jo nyt kainaloihin asti tehty. Olen neulonut sitä luennoilla kun se on pelkkää sileää neuletta ja vielä pyörönä, eli nopea ja aivoton neuloa. Suurin piirtein täydellinen luentoneule.

Olen neulonut vuosien saatossa ainakin viisi puseroa itselleni eikä niistä yksikään ole lopulta ollut käyttökelpoinen. Yksi oli oudon muotoinen, toisessa oli kiristävä kaulus (ja se oli vähän oudon muotoinen), kolmas oli sekä oudon muotoinen että kelju päällä (sen neuloin poppanakuteesta, joten onko tuo ihmekään) ja se myös rispaantui helmasta, neljännen väritys osoittautui päällä kamalaksi ja ei se pusero muutenkaan näyttänyt hyvältä päällä ja viides on viimeiset kaksi vuotta maannut komerossa osina kun en saa hihoja liitettyä niin että ne näyttäisi mitenkään järkeviltä. Kaksi näistä olen tainnut purkaa. Kaksi odottaa jossain jemmassa että keksisin niille uusiokäyttöä ja tuo viimeinen parka on tosiaan osina vielä. Tulisikohan tästä nyt kesken olevasta ehkä ensimmäinen, jota ihan oikeasti voisi käyttää... Yleensä mulla on ollut ongelmana joko se, että ohjeen mukaan tehty pusero ei kerta kaikkiaan istu tai sitten se, että en ole tehnyt ohjeen mukaan ja sen takia pusero ei istu. Nyt teen osittain ohjeen mukaan, osittain omasta päästä. Saa nyt sitten nähdä mikä on lopputulos.

Taidan olla aika optimisti kun ainakin vielä uskon vuorenvarmasti, että hyvä tuosta puserosta tulee :)