Heipä hei, pitkästä aikaa!

Mulla olisi jonoksi asti kaikenlaista, mikä on pitänyt laittaa blogiin, mutta koko joulukuussa en vaan ole ehtinyt tai sitten en ole jaksanut. Jospa tästä pikku hiljaa alkaisin purkaa jonoa...

Aloitetaan jonon lopusta, sillä vuoden vaihtuessa tuli tietysti eteen lankalaihiksen eräpäivä. Mun tavoitteena vuonna 2016 oli vähentää lankavarastoa vähintään kahdella kilolla. No, eipä ihan onnistunut. Mutta pääsin sentään kilon verran miinukselle, miinusta se on sekin!

IMG_6584.jpg

miinusta

Mitenkäs muilla meni? Kaikenlaisista onnistumisista ja epäonnistumisista saa raportoida alla. Muistaakseni lupailin myös jonkinlaista arvontaa laihiksessa onnistuneiden kesken, joten varsinkin tavoitteeseen päässeiden kannattaa huikata tuolla kommenttiboksissa. 15.1. mennessä ilmoittautuneet onnistujat ovat mukana arvonnassa. Vielä en tiedä, mitä arvonnassa voi voittaa, mutta tuskinpa kuitenkaan lankaa :) (ja hei, facebook-ryhmässä on muuten toinen arvonta. Kaikin mokomin saa osallistua molempiin!)

IMG_5482.jpg

plussaa

Entä jatko? Itse olen päättänyt, että en aseta tälle vuodelle itselleni mitään tarkkaa tavoitetta. Edelleen haluan saada lankamäärää vähemmäksi, mutta sama tilanne mulla on myös kankaiden, papereiden, helmien, huovutusvillojen, askartelutarvikkeiden ja ylipäätään nyt ihan kaikkien käsityömateriaalien kanssa. Kunhan suunta on alaspäin, niin hyvä.

Olen päättänyt, että lankaa saa ostaa vain matkamuistoksi (koska lankahan nyt on mitä parhain matkamuisto) tai ihan suoraan käyttöön. Mulle ei riitä se, että käyttötarkoitus on mietitty, koska sängynaluslaatikot on jo täynnä lankoja, joille käyttötarkoitus on mietitty vuosia sitten. Eri asia on, jos oikeasti tarvitsen jonkun langan juuri saman tien neulottavaksi¨. Aina toisinaan tulee näitä juttuja, että lupaa tehdä jollekin jotain, mihin ei vaan omasta jemmasta löydy sopivaa lankaa. Silloin saa ostaa.

Miten te muut? Aiotteko tänä vuonna asettaa itsellenne jonkun kilo- tai grammamääräisen laihdutustavoitteen? Onko vielä laihdutustarvetta? Aikooko joku lankalihottaa vaihteeksi?