Sain vuorokauden verran omaa aikaa. Mahtavaa! Omaa aikaa on vietetty mm. nukkuen, siivoillen, tenttiin lukien, elokuvia katsellen, neuloen, tietokoneella roikkuen ja ommellen.

IMG_3636.jpg

Nainen voi tehdä kahta asiaa yhtä aikaa: katsoa digiboksilta Rautarouvaa ja ommella siskontytölle synttärilahjaa.

Muuten onkin viime aikoina ollut käsityöaika vähissä. Opiskelujen takia, ja sit ei ehkä ole ollut käsityöinnostus samalla lailla päällä, enemmän olen käyttänyt aikaa lukemiseen yms. Varsinkaan neulominen ei ole ihmeemmin houkutellut. Johtuu ehkä vähän siitäkin, että mulla on työn alla todella tylsä neule: neulemekko tyttärelle. Säde-langasta, joka ei ole suosikki neuloa, ja pelkkää sileää. Sentään pyörönä, niin ei tarvi nurjia silmukoita neuloa, mutta on se vähän puuduttavaa silti. Eilen aloitin tyttärelle kuvassakin näkyvää lapasta joulukalenterista tulleesta Janne-langasta, että olisi tekeillä vähän jotain vauhdikkaamminkin etenevää.

Helmikuun aikana ei tullut muuta valmiiksi kuin vauvan slipoveri ja meidän nuorimmaiselle J:lle sukat. Neulomusten kokonaiskulutus jäi vaatimattomaan 86 grammaan, mutta yhtenä iltana sain inspiraation käydä lankavaraston läpi ja poistaa sieltä taas vähemmän inspiroivia lankoja. Sainkin poistettua ja myytyä (superhalvalla) 680g lankaa, joten tammikuun surkeasta alusta huolimatta olen enää 237g plussalla. Jokohan tässä kuussa pääsisi miinukselle asti?