Meidän nuorimmainen se vaan valvoo edelleen öisin (aika normi on 2 tuntia aamuyöstä), vaikka lähentelee jo kahta ikävuotta. Samanlaisia ovat olleet isosiskonsakin. Vaikka valvominen on rankkaa, niin sentään se ilo siitä on, että öisin saa kaikenlaisia kivoja ideoita (ja myös muistaa hyvin näkemiään unia, kun herätetään usein kesken unen).

Nämä sukat saivat alkunsa eräänä yönä lapsen kanssa valvoskellessa. Tulipahan vaan jostain mieleen kuva sukasta, jossa onkin vähän leveämmät raidat. Sellaiset oikein iloisen väriset. Ja sitten ehkä vähän mustaa tasapainottamassa.

IMG_3022.jpg

Aika epätyypillinen väritys mulle, mutta kyllä mä nämä omiin jalkoihin tein. Ja tykkään ihan tosi tosi paljon! Samanlaiset vähän eri väriyhdistelmällä on jo suunnitteilla :) Ainut vähän harmittamaan jäänyt juttu on se, että tein kantapäät mustalla. Olis näyttänyt paremmalta, jos olisin tehnyt kantapään punaisella, joka sattui olemaan raitavärinä just kantapään kohdalla. Ehkä sitten seuraavissa sukissa... Nämä on siis kärjestä alkaen tehty, värikkäät langat 7 veljestä ja musta Teetee Sallaa.

IMG_3023.jpg

Totta tosiaan, ne on ihanan iloiset ja pirteät :) Värikkään raidan leveys on 12 krs ja mustalla aina väliin 2 krs. Musta lanka kulkee mukana alusta loppuun, mutta värikkäät laitoin aina raidan jälkeen poikki. Vähän enemmän oli päättelemistä kuin yksivärisessä sukassa (14 langanpäätä per sukka), mutta aika nopeasti tuo meni kumminkin.

IMG_3020.jpg

Leveäraitaiset villasukat

koko: 36

lanka: Novita 7 veljestä jemmassa olleita värejä ja musta Teetee Salla, yhteensä 86g

puikot: 3,5mm

malli: perussukka, kärjestä alkaen ja vahvistetulla kantapäällä