Mainitsinkin täällä, että tein kesällä H:lle mekon, ihan vaan kokeiluversiona ystävän lapselle tilattua mekkoa varten (olen niin vähän ommellut, että piti tehdä testiversio ensin). A sai sitten tosiaan myös mekon, ja tämän näköisinä siskokset edustivat pienen serkkunsa kastajaisissa ja H:n 1-vuotissynttäreillä:

juhlamekot

koot: n. 80cm ja 100cm

materiaali: ryppytaftia

malli: ihan ite tein kaavat

Kuva on jälleen kerran mitä sattuu. Noita kahta on mahdoton saada pysymään samassa kuvassa paikoillaan ja vieläpä jotenkin edustavasti. Nytkin Mies tuolla pitää H:sta kiinni, ettei se juoksisi kameran luo. Mun pieni linssilude :)

Mut kivat mekot tuli, ihan tuollaiset simppelit perusmekot, mut tykkään. Jouduin värjäämään tytöille sukkikset ja A:n puseron, kun halusin alle tummanruskeaa. Paljon muuta, kuin nää mekot, en nyt syksyn aikana olekaan saanut valmiiksi... Tyttöjen kanssa tehtiin lasten kummeille joululahjaksi pannulaput (niistä kuvia joskus, jos vaan muistan) ja A:lle tein yhdet lapaset. En ole vaan ehtinyt, enkä kyllä jaksanutkaan. Eikä ole kauheasti ollut intoa. Nyt olis intoa, ja ehkä jaksaminenkin alkaa palata, mutta aikaa ei ole... En tajua, miten muut pienten lasten vanhemmat ehtii tehdä mitään omaa, musta tuntuu, että kaikki aika menee lasten kanssa leikkiessä/touhutessa, ja se aika, minkä ne leikkii keskenään (hyvällä mäihällä ehkä puoli tuntia päivässä), kuluu siihen, et yrittää ehtiä hoitaa edes jotain kotitöitä. No, lapset kasvaa, joten ehkä mäkin joskus taas ehdin tekemään jotain...