Pinterest-haasteen ekana aiheena oli "uusi tekniikka". Aikani mietin, että mitä ihmettä mä oikein kokeilisin, kun tuntui, että olen jo kokeillut "vähän kaikkea", ja uudet kiinnostavat tekniikat olisivat vaatineet jonkinlaista satsausta joko välineisiin tai materiaaleihin. Selaisin pinterestiä ja sinne tallentamiani juttuja iät ajat, ja lopulta tsekkasin myös neulonta-kansion, ja siellähän se sopiva oli: käsivarsineulonta!

Sattumalta oli sopivasti vielä oikein paksua lankaa Tarjoustalon tarjouksessa. Sunnuntaina haasteajan alettua sitten istuin puolisen tuntia telkkarin äärellä, ja hujauksessa huivi oli valmis.

IMG_4571.jpg

Siitä tuli vähän hassun kokoinen, liian pitkä kauluriksi, mutta liian kahteen kertaan kaulan ympäri on vähän knafti mun makuun. Mutta halusin käyttää kaiken langan. Lanka oli siis Novitan joku kampanjalanka (kuinka lyhyt ihmisen muisti voi olla?), joka on ihan käsivarsineulontaan tarkoitettu (tai no, voihan sitä muuhunkin käyttää. Puikkosuositus taisi olla 12-15). Kaksinkertaisena tein ja ihan netistä bongatun ohjeen mukaan. Huivi on ensin neulottu tasona (muistaakseni kymmenkunta silmukkaa oli) ja sitten "ommelty" päistään tuubiksi. Tämä lähtee lahjaksi, mulla on jo niin monta huivia...

muoks. Lanka on Novita Kiille, jota käytin siis huiviin 2 150g kerää, neuloen kaksinkertaisella langalla.