Pusero ei ole kauheasti edennyt, kun useampi ilta vierähti kaverille synttärilahjaa tehdessä. Mutta kaikenlaista muuta on tapahtunut. Ensinnäkin lankavaihdossa sain lankavaihtopariltani Bäleltä tällaisen keon itse kehrättyä lankaa:

 

401464.jpg401446.jpg
 
Tuossa toisessa kuvassa on sitten Bälelle lähettämäni Suvit. Sitten PiikkoPirrasta tilaamani langat saapuivat viime viikolla. Tällainen kasa:
 
401437.jpg

Muistelin tilanneeni tuota Landia kirkkaanpunaisena, joten yllätyin kun paketista löytyikin sinistä. Mutta kyllä se on ihan oikein toimitettu, siniseen mä silloin tilatessa lopulta päädyin. Tuo toinen lanka, Mexico, oli ehkä vähän pettymys siinä mielessä, että luulin sen olevan kirkkaamman väristä. Se on siis melkoisen pastellista. Mut ei se mitään, kyllä siitä jotain tulee tehtyä.

Ja paras viimeiseksi. Eijan arvontapalkinto saapui perjantaina myös ja olin ihan ällikällä lyöty, kun paksusta paketista tuli esiin kaikki tämä:
 
401445.jpg
 
Siinä on siis kaksitoista upeaa Eijan tekemää korttia, useita arkkeja ääriviivatarroja, kasa leimasinkuvia, suklaata, hileliimaa, kolme lehtiötä kuviopapereita ja lehtiöllinen "kiiltokuva"lintuja. Mielettömän upea arpajaispalkinto, suuret suuret kiitokset Eijalle!

Että eipä tässä sitten muuta. Pitäis mennä vissiin laittamaan tikkuja ristiin sen puseron suhteen...