Sunnuntaina sain tehtyä vähän värjäystoimenpiteitä. Langoille siis (pääkin pitäis kyllä värjätä, mutta siihen taidan käyttää jotain muuta kuin kool aideja...). Tuolla jokunen aika sitten olikin jo vyyhteämiskuva :) Vyyhtesin kerän Nallea kahdelle vyyhdille sohvapöydän jalkojen ympärille (siinä kuvassa), ja kaksi kerää Woolia sitten ihan koko pöydän ympäri. Tuli mukavan pitkät vyyhdit Wooleista.

Tässä sitten tulokset:

2039644.jpg

Ensin ne Woolit. Tuo vasemmanpuolimmainen on ensin uinut Berry Bluen jämissä, joista ei tullut väriä oikeastaan ollenkaan. Sitten upotin hyvin haalean vaaleansinisen vyyhdin Cherryn jämiin, jonka jälkeen vyyhti oli perin juurin ankean näköinen vaalea harmaanruskea. Ruma, ihan rehellisesti sanottuna. Sitten hain vielä pussillisen jotain toista Cherryä (ei siis Kool aidia se), ja johan tuli nätti. Mukavan punainen, vähän ehkä taittuu ruskeaan päin. Oikeanpuoleinen on uinut puoliksi Cherryssä ja puoliksi Pink Lemonadessa. Siitä tulee jotain söpöä tyttärelle.

2039650.jpg

Tässä sitten ne Nallet (onpas sotkuiset vyyhdit). Vasemmanpuoleinen on puoliksi Berry Blueta ja puoliksi Grapea. Sininen osuus on luonnossa sähäkämpi, violetti osuus taas on luonnossa aika likaisen värinen. Oikean puoleinen on ensin uinut puoliksi Grapessa ja puoliksi Cherryssä. En ollut tyytyväinen tulokseen, joten upotin sen vielä siihen merkittömään Cherryyn tuon Woolin jälkeen. Tuli  ihan kiva.

Värjäysinnostus on nyt päällä, joten pitäis varmaan hakea kaupasta lisää lankaa, ja värjätä vähän lisää. Lahjaksi eräille ainakin.