Lupasin sitoa kälylle ja hänen miehelleen häälahjaksi vieraskirjan. Aikoinaan tein kirjoja montakin, mutta nyt edellisestä kerrasta on jo vuosia. En halua tehdä häälahjakirjan kanssa mitään hölmöä mokaa vaan siksi, että taidot on hukassa, joten tein "harjoituskappaleena" mökille vieraskirjan (sivuhuomautus, eri mökille kuin edellisen mökkikirjan. Se meni Miehen vanhempien mökille, tämänkertainen mun isän ja sedän mökille).

IMG_4433.jpg

Siitä tuli ihan kiva. Ihan peruskirjan tein, A5-kokoa, paksuus n. 2 senttiä. Sivut valkoista kopiopaperia, esilehtipaperi löytyi jemmasta, kannessa meidän makkarin tapettia ja valokuva mökistä sekä dymo-teksti. Vihreän satiininauhan laitoin kirjanmerkiksi.

Vähän jännään, että mitä mun setä tuosta pitää, mökillä kun on sen yli 40-vuotisen historian aikana käytetty vain ja ainoastaan kierrevihkoja päiväkirjoina. Onkohan tämä kauhean epäkätevä... Kiva se kumminkin on, ja nyt uskallan ryhtyä sen häälahjakirjan sidontaan (pitäisikin alkaa toimeen, tuo kirjansidonta on aika hidasta puuhaa, varsinkin kun ei saa siihen keskittyä pitkäksi aikaa kerrallaan).

IMG_4435.jpg

Miksi muuten kuvissa kirjojen kannet näyttää aina kieroilta? Johtuuko se jotenkin kameran linssistä, kuvakulmasta tms?