Jo aikoja sitten sain melkein valmiiksi vauvalle kietaisunutun ja siihen sopivat tossut. Melkein valmiina ne sitten olikin hyvän aikaa, kun en saanut saumoja ommeltua. Viikonloppuna nyt lopulta tein senkin, joten tämmöiset on tulokasta odottamassa:
 
1343773.jpg
 
Nutusta tosi puuttuu vielä nauhat. Tästä tulee oikein vauvavauvasöpöilynuttu, joten siihen pitää saada vaaleansininen tai vaaleanpunainen nauha. Ja kun ei tiedetä, kumpi väri olis tarpeen, niin ostin molempia nauhoja jo valmiiksi jemmaan ja kiinnitän sitten kun olen tämän asian suhteen viisaampi.

Nuo on luonnossa söpömmät, kun tuo lanka vähän kiiltää. Ja ihanan pehmoisilta tuntuu. Tossut on kamalan muhkuraiset, mut eiköhän ne sit jalan mukaan muokkaudu, tuo on niin ohutta lankaa et niitä on vaikea asetella tyhjänä kuvaan. Vielä kuvat molemmista erikseen.
 
1343768.jpg

vauvan kietaisunuttu
koko n. 0-3kk
lanka Novitan Butterfly, aika lailla tasan 100g
puikot 3mm
ohje Neuleita Kullannupulle -kirjasta muokattu

1343780.jpg

vauvan tossut
koko n. 0-3kk toivottavasti
lanka Novitan Butterfly
puikot 3mm
ohje yhdistelmä useammasta

 
Mulla on tällä hetkellä kesken potkuhousut ihan omasta päästä -saa nähdä, tuleeko niistä käytettäviä. Ja niitä parisen viikkoa sitten aloiteltuja kirjoja en ole vieläkään saanut kansitettua. Perjantaina alkoi työt, ja nyt yritän huippuväsyneenä saada töiden ohella gradun ja muut opintoihin liittyvät jutut väännettyä läpi. Voi olla, ettei energiaa ole käytettäväksi käsitöihin ollenkaan. Jos kuitenkin aina silloin tällöin pari kerrosta potkareita tekis...