Onpa todella kauan vierähtänyt aikaa edellisestä kerrasta! En ole jaksanut oikein mitään tehdä, enkä sen suuremmin sitten mistään kirjoittaakaan. Nyt on kuitenkin jotain esiteltävää... Nämä kirjat valmistuivat melkein valmiiksi samaan aikaan kun tuo edellisessä postauksessa esitelty yksilö. Mutta kannet jäi silloin liimaamatta, nyt viime viikolla sain vihdoinkin senkin tehtyä. Molemmat kirjat on ihan rehellisesti sanottuna vähän kakkoslaatua. Tai lähinnä esilehtipaperin kanssa meinasi mennä hermot, ja esilehdet ei ole ihan niin suorassa kuin haluaisin. Tosin omissa töissään näkee aina vaan ne virheet...

1518710.jpg

Tämä ensimmäinen kirja on kokoa A6 pystyssä. Sivut valkoista kopiopaperia, ei maailman tasaisimmin leikattu (leikkasin töissä leikkurilla, ja siinä ei synny mitään huipputason tulosta, vaikka nopeaa onkin). Esilehdet on vihreät, kansi tuollainen violetti.

1518715.jpg

Tämä toinen yksilö on vielä pienempi, kokoa A7. Sivut on tässäkin valkoista kopiopaperia (sillä samaisella työpaikan leikkurilla leikeltyä), esilehdet ruskeat. Itse tykkään tuosta kansipaperista ihan mahdottomasti!

Blogin huomisen 2-vuotissyntymäpäivän, ja käsitöiden maailmaan paluuni kunniaksi ajattelin taas järjestää arvonnan. Tämä ja huominen on aikaa jättää kommentti, kun kello kääntyy sunnuntain puolelle, vihelletään peli poikki. Yritän sunnuntaina muistaa arpoa voittajan. Palkinnoksi on luvassa jompi kumpi näistä kirjoista, joten mainitkaa vaikka kommentissanne, kumman mieluummin otatte. Jotain muutakin kivaa kyllä liitän pakettiin, mutta se jääköön salaisuudeksi... :)